REISTE STRAKS HJEM: Kim Kardashian brukte ikke lang tid på å forlate Frankrike etter den dramatiske natten i Paris. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Rex Features
REISTE STRAKS HJEM: Kim Kardashian brukte ikke lang tid på å forlate Frankrike etter den dramatiske natten i Paris. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Rex FeaturesVis mer

- Kanye så veldig bekymret ut

Kim Kardashian er tilbake i USA etter det grufulle ranet.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld (norsk tid) landet Kim Kardashian (35) med et privatfly i New York hvor hun ble mottatt av ektemannen Kanye West (39) - etter det skremmende væpnede ranet i Frankrikes hovedstad noen timer tidligere.

Omringet av store mengder sikkerhetsfolk returnerte paret til leiligheten de har på Manhattan, skriver People.com.

- Det var helt ute av kontroll. Politibarrikader, politibiler, sikkerhetsfolk og 15 store sorte Cadillac Escalades, forteller Gunilla Ebers, som driver et kunstgalleri på andre siden av gaten, til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE I USA: Her ankommer Kim Kardashian leiligheten i NY etter at ektemannen har tatt henne i mot på flyplassen. Politi og sikkerhetsvakter var over alt. Foto: 247PAPS.TV / Splash News
TILBAKE I USA: Her ankommer Kim Kardashian leiligheten i NY etter at ektemannen har tatt henne i mot på flyplassen. Politi og sikkerhetsvakter var over alt. Foto: 247PAPS.TV / Splash News Vis mer

- De ble raskt fulgt inn i bygget. Kim virket veldig stillferdig. De har bodd her i lang tid og da har hun stilt opp på selfies med fans, men i dag bar det rett inn. Kanye West så veldig bekymret ut, fortsetter Ebers.

Kims mor, Kris Jenner (60), var også i bilkortesjen for å støtte datteren, og hun kom senere ut for å hilse på folkemengden som hadde samlet seg i gaten. Til tross for at hun så alvorlig ut, ga hun dem en tommel opp, ifølge Gunilla Ebers.

Saken fortsetter under bildet.

TAR INGEN SJANSER: Her forlater Kris Jenner Kim og svigersønnens leilighetsbygg etter å ha vist sin støtte til datteren. Også hun var omringet av vakter.  Foto: Ap
TAR INGEN SJANSER: Her forlater Kris Jenner Kim og svigersønnens leilighetsbygg etter å ha vist sin støtte til datteren. Også hun var omringet av vakter. Foto: Ap Vis mer

Ble bundet og kneblet

Det var natt til mandag (norsk tid) at superstjernen ble truet med pistol av fem maskerte menn på sitt eget rom på et luksushotel i Paris, hvor hun befant seg i forbindelse med moteuka.

Mennene, som var utkledd som politi, både bandt og kneblet henne før de stjal juveler for nærmere 90 millioner kroner, skriver People.com.

- Kim er veldig oppskaket og kunne ikke forlate byen raskt nok. Hun ga en uttalelse til politiet og dro fra Paris like etter. Hun ble frastjålet smykkene sine, men det bryr hun seg ikke om. Hun er bare glad hun er i live, fortalte en familievenn til nettstedet kort tid etter den fryktelige hendelsen.

- Kim har aldri vært i en mer skremmende situasjon. Hun kan fremdeles ikke tro at det virkelig skjedde.

Ektemannen Kanye West stod på scenen da han fikk melding om innbruddet, men avbrøt umiddelbart showet da konas dramatiske opplevelse ble kjent.

West skal ha fortalt publikum at han måtte dra grunnet et «nødstilfelle i familien» og beklaget det hele. Saken ble også bekreftet av konsertarrangøren på Twitter kort tid senere.

Se video her:

Ingen i familien Kardashian har foreløpig kommentert detaljene rundt innbruddet, men Kims talsmann, Inca Treciokas, fortalte til Daily Mail at opplevelsen har gått kraftig inn på TV-stjernen.

- Hun er uskadet, men veldig rystet.

Før Kim og Kanye ble gjenforent i New York, skal tobarnsmoren ha vært hysterisk i en telefonsamtale med ektemannen.

- Dette var noe av det Kim fryktet mest. Hun har alltid visst at det er mange trusler der ute, men at det virkelig skulle skje er nesten ikke til å forestille seg. Det kommer til å ta lang tid før hun føler seg trygg igjen, forteller en kilde til People.

LES OGSÅ: - Jeg følte skam etter pappas avsløring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.