«Keeping up with the Kardashians»:

- Kanye prøver virkelig å blidgjøre Kim

Artisten har i årevis nektet å ta del i konas realityshow. Nå gjør han helomvending.

GLAD I KONA: Kanye West ønsker å gjøre en større innsats når det kommer til saker som er viktig for kona, Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
GLAD I KONA: Kanye West ønsker å gjøre en større innsats når det kommer til saker som er viktig for kona, Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter flere turbulente måneder med skilsmisserykter og en bisarr oppførsel fra ektemannen Kanye West (38), ser det ut til at det endelig er lysere tider i vente for realitystjernen, Kim Kardashian (35).

Da Kanye og Kim giftet seg i 2014, var det mange håpefulle fans som trodde de ville få se mer av artisten i den populære realityserien «Keeping up with the Kardashians».

Men til tross for bryllupet, har rap-stjernen - med få unntak - nektet å ta del i serien, som hovedsakelig omhandler kona og hennes families liv.

Saken fortsetter under bildet.

LITE TIL STEDE: Hittil noe av det lille vi har sett av Kanye West sammen med Kim Kardashian i serien «Keeping up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix
LITE TIL STEDE: Hittil noe av det lille vi har sett av Kanye West sammen med Kim Kardashian i serien «Keeping up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People mente manageren til Kanye West at en deltagelse i et slikt show ville ødelegge for imaget hans.

family first. @iamkimwest

Et bilde publisert av Yeezus. (@privatekanye)

Gjør helomvending

Nå røper imidlertid kilder som jobber tett med serien at Kanye West har tatt en helomvending.

Ifølge People tyder det altså på at man får se mer til ham i de kommende episodene av «Keeping up with the Kardashians».

«Kanye prøver virkelig å blidgjøre Kim. Han innser at hans vanskelige oppførsel har vært svært utmattende for henne.»

FAMILIEN: Kim Kardashian sammen med Kanye West og deres to barn North og Saint. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Kim Kardashian sammen med Kanye West og deres to barn North og Saint. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Han prøver å gjøre det godt igjen, ved å ta del i ting som er viktig for henne. Showet er noe som fremdeles er viktig for Kim, så han vil støtte henne».

Skal ikke skilles

Den samme kilden uttalte også til People at paret fremdeles jobber med problemene sine hver for seg, og at Kim har håp om at det vil fungere.

«Kim Kardashain er håpefull til ekteskapet med Kanye West nå som livet er blitt mindre kaotisk».

Til tross for benektelser rundt skilsmisseryktene, er det ikke tvil om at paret har hatt en vanskelig tid.

Ranet i Paris i oktober, og ikke minst West sin innleggelse på psykiatrisk sykehus i november skapte en turbulent tid for duoen.

Nok en gang avkrefter kilder til People at paret vurderer skilsmisse.

«Det ser ikke ut til at de har planer om å skille seg nå. Ting er ikke helt som det skal, men det virker som at de prøver å endre det. Kanye har vært veldig tilbaketrukken den siste tiden, og Kim er takknemlig for det».

Saken fortsetter under bildet.

PRESIDENT-SELFIE: Familien troppet opp på bilde sammen med Barack Obama i forrige uke, da sistnevnte hadde fullført sitt presidentembetet. Foto: NTB Scanpix
PRESIDENT-SELFIE: Familien troppet opp på bilde sammen med Barack Obama i forrige uke, da sistnevnte hadde fullført sitt presidentembetet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere har den offisielle «Keeping Up With the Kardashians»-kontoen også publisert en tweet med en lenke til et intervju med Jonathan Cheban, en av Kims nærmeste venner.

I intervjuet, som også er gjort med E!News, uttaler Cheban at skilsmisse-ryktene er latterlige og absolutt ikke stemmer.

- De er ved godt mot. Jeg vil ikke snakke så mye om dem, for jeg har egentlig ikke noe med det, har han tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Blac Chyna avslørte vektnedgangen etter fødselen