TAR AVSTAND: Kris Jenner nekter å blande seg inn i svigersønnens Twitter-storm. Til Ellen DeGeneres forteller hun at hun lar Kanye West (t.h.) stå for forklaringen selv. Foto: NTB Scanpix
TAR AVSTAND: Kris Jenner nekter å blande seg inn i svigersønnens Twitter-storm. Til Ellen DeGeneres forteller hun at hun lar Kanye West (t.h.) stå for forklaringen selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kris Jenner om Kanye West:

- Kanye gjør alltid ting med gode intensjoner

Rapperens svigermor ble stilt til veggs om hans kontroversielle utsagn hos Ellen DeGeneres.

Publisert

(Se og Hør): De siste dagene har rapstjernen Kanye West (40) vært på «alles» lepper etter at han forrige uke kom med oppsiktsvekkende meninger over sosiale medier.

På ni timer rakk han å publisere hele 80 Twitter-meldinger der han blant annet omtalte Donald Trump som «broren sin».

Oppmerksomheten rundt Kanyes kraftige meninger ble heller ikke mindre da han under et besøk hos kjendisnettstedet TMZ antydet at slaveriet av afroamerikanere i USA var et «valg».

Kona hans, Kim Kardashian (37), har tatt ham i forsvar på Twitter, men resten av reality-familien har holdt tett etter de oppsiktsvekkende kommentarene.

Ordknapp Kris

Denne uken gjester imidlertid Kris Jenner (62), Kanyes svigermor, talkshowet til Ellen DeGeneres (60).

Under sin opptreden i TV-studio blir det klart at Kris Jenner ikke har noe ønske om å bli dratt inn i de kontroversielle utsagnene svigersønnen har kommet med i det siste.

- Jeg vet at han vil forklare seg på sin egen måte, sier Kris i studio, ifølge Daily Mail, og legger til:

- Og jeg tror det er viktig å få frem at Kanye alltid gjør ting med gode intensjoner.

Saken fortsetter nedenfor.

I have two very important questions for @KrisJenner tomorrow.

Et innlegg delt av Ellen (@theellenshow)

Ifølge The Blast kom Kris Jenner for øvrig med en svært kort kommentar om svigersønnens tilstand forrige uke, da flere fotografer spurte henne om hvordan det står til med Kanye West:

- Perfekt! ropte hun til paparazzifotografene før hun satte seg inn i en ventende bil utenfor en bygning i Los Angeles.

Boikottet Kanye

Flere fans har uttrykt stor bekymring for Kanye West etter de kontroversielle utsagnene, mens andre har blitt illsinte på rapstjernen.

Tidligere denne uken skal den amerikanske radiostasjonen The Bounce ha boikottet Kanye etter Twitter-stormen, og nekter å spille musikken hans.

- Vi tar avstand og vi kommer ikke til å spille musikken hans lenger. Vi nekter å gi han en plattform, skal radiostasjonen ha uttalt, ifølge Detroit News.

Radiostasjonen tok også til Twitter og oppfordret andre til å gjøre det samme.

- Bli med i bevegelsen! skriver radiostasjonen, fulgt av emneknaggen «Mute Kanye».

Redd for et nytt sammenbrudd

Før jul i 2016 ble Kanye West innlagt på sykehus på grunn av utmattelse.

Rett før innleggelsen kunne politiet i Los Angeles fortelle at rapstjernen hadde begynt å oppføre seg merkelig.

Etter Kanyes nye oppførsel frykter flere fans at Kanye er på vei til å få et nytt sammenbrudd.

For noen uker siden forklarte en kilde til People at West blir så oppslukt i sine egne prosjekter, at han ofte glemmer å sette grenser - for både seg selv og andre.

- Jeg har aldri sett Kanye slik. Han er over alt. Spent. Høylytt. Han sover lite, tekster hele dagen og natten. Kommer opp med ideer, sender dem til folk og instruerer alle til å slippe alt de har i hendene for å samarbeide. Han føler virkelig at det er de mest spennende tingene i verden, sa en kilde til People, og la til:

- Alle er skikkelig, skikkelig bekymret. Han ser bare på deg med et tomt blikk. Det er som om han er stum og ikke kan snakke, og han stirrer bare på deg.

- Han er koko

Kilden hevdet videre at Kanyes kone, Kim Kardashian, prøver sitt beste for å være støttende overfor ektemannen.

- Folk gjør rett i å være bekymret. Han har det ikke bra. Jeg håper og ber om at han tar seg sammen, uttalte Peoples kilde.

Forrige uke snakket også den svært frittalende TV-profilen Wendy Williams (53) om Kanyes oppførsel under talkshowet sitt «The Wendy Williams Show».

Party of 5

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Hun mener at 40-åringen ikke har vært den samme etter at han giftet seg med Kim Kardashian i 2014.

- Alt jeg sier er at man har skjønt at Kanye er litt koko... Det er bra det, alle er litt koko. Men det ble verre etter at han ble giftet inn i den familien, sa hun, ifølge Toofab.

Kim forsvarte Kanye

Ryktene om helseproblemene til Kanye West har for øvrig fått Kim Kardashian til å ta ektemannen i forsvar - også denne hendelsen utspant seg på Twitter.

- Til mediene som prøver å demonisere ektemannen min, la meg bare si dere én ting: Det er ikke rettferdig å hevde at han har mentale problemer, bare fordi han er seg selv.

Videre spurte hun om det ikke er lov til å være en tenkende sjel, uten at folk skal mistenke at han har helseproblemer. Hun hevdet også at han er forut for sin tid.

- Mental helse er ikke noe å spøke med, og mediene må slutte å bruke det så tankeløst. Ferdig snakket! la Kim til på Twitter.

LES OGSÅ: Tilgir faren for barnas skyld

USAS FREMTIDIGE PRESIDENT?: Rapperen Kanye West stjal showet under MTV Video Music Awards i 2015, da han annonserte at han vil stille som presidentkandidat i USA i 2020. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer