Kanye ga Kim Kardashian ny forlovelsesring

Reality-stjernen viste frem den enorme diamanten til 69 millioner kroner på Instagram.

SVINDYR GAVE: Kanye West ga Kim Kardashian en ny forlovelsesring - tre år etter han gikk ned på kne.  Foto: Rex Features
SVINDYR GAVE: Kanye West ga Kim Kardashian en ny forlovelsesring - tre år etter han gikk ned på kne. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Kim Kardashian (35) og Kanye West (39) er ikke akkurat kjent for å være sparsommelige. 

Tidligere i år avslørte «Gold Digger»-sangeren blant annet at han har 450 millioner kroner i gjeld, men det ser ikke ut til å stoppe ham fra å punge ut millionene.

Nylig delte smykkedesigner Lorraine Schwartz en video på Instagram, der hun viser frem Kims splitter nye gave fra ektemannen - nemlig en helt ny forlovelsesring.

Ifølge ENews! er den enorme diamantringen nesten lik ringen hun fikk da duoen forlovet seg i 2013. Den eneste forskjellen er at den nye ringen er 20 karat, mens den opprinnelige forlovelsesringen er på 15. 

Ringen koster omtrent 69 millioner norske kroner, og skal være blant de dyreste forlovelsesringene som finnes.

Saken fortsetter nedenfor.

Guess who just got another #dflawless#perfect #type2a diamond ring ??? #20carat #emeraldcut #omg #lorraineschwartz diamonds

En video publisert av Lorraine Schwartz (@lorraineschwartz)

Fridde på bursdagen

Det var 21. oktober i 2013 at Kanye fridde til reality-stjernen - på hennes bursdag.

Rapperen leide en hel baseball-arena for å feire kjærestens store dag. Her gikk han ned på kne foran venner og familie.

Tobarnsmoren svarte selvsagt ja til det overdådige frieriet.

- Jeg er så overveldet over all kjærligheten på bursdagen min. Tusen takk! Det betyr alt for meg, skrev Kim senere på Twitter.

Syv måneder etter frieriet ga paret hverandre sitt «ja» på festningen Forte di Belvedere i Firenze.

Kanye fridde med 15 karats diamantring - se video:

Trøbbel i paradis

Selv om Kim og Kanye blir ansett som et av verdens mektigste kjendispar, har de vært utsatt for en rekke skilsmisserykter.

Det skal ha vært da de fikk barna North (3) og Saint (9 mnd) at den store forelskelsen dabbet av, og de to har angivelig begynt å gå hverandre på nervene.

- Kanye er så ferdig med Kim som nesten aldri hører på ham, sa en kilde som hevder å stå paret nær til RadarOnline forrige måned.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEPAR: Kanye West og Kim Kardashian giftet seg i mai 2014 og har i ettertid fått to barn sammen.  Foto: SipaUSA
STJERNEPAR: Kanye West og Kim Kardashian giftet seg i mai 2014 og har i ettertid fått to barn sammen. Foto: SipaUSA Vis mer

Selv om både Kim og Kanye har tjent enormt med penger på hver sin kant, skal økonomi også lenge ha skapt problemer for ekteparet.

- Kim og Kanye krangler mer enn noensinne. Kim føler at forholdet handler mer om forretninger enn kjærlighet, for alt de gjør er å snakke om jobb. Det gjør Kim veldig stresset, har en kilde tidligere avslørt. 

Den siste tiden har duoen imidlertid virker stormforelsket igjen, og er for tiden på plass i Miami sammen med Kims søstre Khloé (32) og Kourtney (37). 

Miami

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

LES OGSÅ: Letter på sløret om bruddet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer