- Kanskje snart slutt for meg også

Liv Ullmann er på sin siste turné som teaterskuespiller.

SISTE TURNÉ: Liv Ullmann sier til VG at hun tror turneen med Riksteatret blir siste gang hun vil være på teater som skuespiller.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
SISTE TURNÉ: Liv Ullmann sier til VG at hun tror turneen med Riksteatret blir siste gang hun vil være på teater som skuespiller. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se et tidligere video med Liv Ullmann nederst i saken!

SEHER.NO:  To ganger Oscar-nominerte Liv Ullmann (71) har fått mye ros for sin tolkning av morfinavhengige Mary Tyrone i den nye oppsetningen «Lang dags ferd mot natt», som for tiden er på turné rundt om i landet.

Den norske filmlegendens medvirkning i stykket kommer hele 20 år etter at hun sist sto på en teaterscene, og i et ferskt intervju med VG forteller 71-åringen at hun ikke tror hun kommer til å fortsette som teaterskuespiller etter at forestillingen er over.

- Det er kanskje snart over for meg også. Dette er siste gang jeg vil være på teater som skuespiller, sier hun til avisen.

Skuespillerinnen, som har takket nei til en rekke utenlandstilbud for å reise rundt med Riksteatrets turnébuss, synes imidlertid det er helt fantastisk å være tilbake i Norge.

Og da Seher.no fikk en prat med henne under Riksteatrets høstlansering i august, skrøt hun uhemmet av sine kolleger og samarbeidspartnere.

- Jeg er full av beundring for disse menneskene som jeg jobber med. Og det er ikke bare skuespillerne, men det er også det tekniske personalet. Og de er med og vi er liksom som en stor klump av en familie. De passer litt på meg. Det betyr at jeg nå er jeg en del av dem. Nå er jeg ikke en eldre skuespiller som kommer fra utlandet. Nei, nå er jeg en av dem, sa Ullmann til Seher.no
.

Selv om Ullmann er en av landets mest kjente film- og teaterpersonligheter, og en stor stjerne i utlandet, synes hun det er viktig og flott å være del av et lag på landeveien, hvor ingen får særbehandling.

- En kjent Hollywood-produsent tok meg en gang til side og lurte på hvorfor jeg satt og spiste lunsj med en fra staben. «Det må du ikke gjøre» sa han. Det husker jeg enda. Det er noe av det verste jeg har hørt et menneske si. Jeg får ikke spesialbehandling, jeg vil ikke ha spesialbehandling og hadde dødd om jeg hadde fått det! sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er det verste jeg har opplevd

Se et tidligere intervju med Liv Ullmann nedenfor:[obj:media:8845]