Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom blir samboere:

- Kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen

Kjendisparet tar forholdet ett steg videre.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong to på TV 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Petter Pilgaard (39) og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (52) blir samboere. Det skriver TV 2.

Nyheten kommer fram i en pressemelding fra kanalen, der de kunngjør at det kommer en ny sesong av parets realityserie, «Vendela + Petter».

– Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sier Kirsebom i pressemeldingen.

– Jeg har egentlig aldri trodd på evig kjærlighet, men dette er dama jeg ønsker å dele livet mitt med, sier Pilgaard i pressemeldingen.

Pilgaard og Kirsebom fant raskt tonen da de begge deltok i «Farmen Kjendis» i 2016, og kort tid etter ble det klart at de hadde funnet kjærligheten.

AVSLØRING: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom avslører fremtidsplaner om samboerskap til Se og Hør. Vis mer

Etter «Farmen»-innspillingen fikk de sin egen serie på TV 2, og nå er det altså klart for sesong to av serien som følger hverdagen til det svært forelskede paret.

Det er i forbindelse med dette at det nå blir klart at paret skal flytte sammen og ta fatt på boligjakten - med tv-kameraene på slep.

STØDIG PAR: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har snart vært kjærester i to år. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
STØDIG PAR: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har snart vært kjærester i to år. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

- Det er ting på gang

Nyheten om at «Farmen Kjendis»-paret flytter sammen, kommer bare få måneder etter at Kirsebom og Pilgaard røpet overfor Se og Hør at de hadde lyst til å flytte sammen.

- Vi har ikke blitt samboere ennå, selv om vi bor sammen veldig mye. Vi har hver våre leiligheter, men det er ting på gang. Vi jobber heftig med saken, så vi får se hva som skjer og om vi finner noe etter hvert, fortalte Kirsebom til Se og Hør i november i fjor.

- Det er en drøm vi har. Foreløpig koser vi oss i hver vår leilighet. Vendela bor veldig mye hos meg, og hun har faktisk begynt å kalle det hjemmet sitt. Det er nok fordi du har innredet det, fortalte Pilgaard den gang.

På spørsmål om duoen drømmer seg tilbake til landlige omgivelser, som de jo bodde i under innspillingen av «Farmen kjendis», svarer de at de aller helst ønsker å bo midt i Oslo-gryta. Det er både praktiske og avslappende grunner til det valget.

- Det hadde vært fantastisk å bo landlig til, men vi er urbane og koser oss i byen. Når man bor i Oslo er man nære marka og sjøen uansett, så man har det litt landlige selv om man er midt i byen, forklarte den tidligere supermodellen i høst.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Blir ikke trodd

Nå har Petter og Vendela vært sammen i snart to år, og fremdeles er det mange som har vanskelig for å tro at duoen faktisk er et par, til tross for at de til stadighet erklærer sin kjærlighet for hverandre.

I et intervju med Se og Hør i fjor vår fortalte Vendela at hun ikke vet om hun skal kalle det irriterende eller gøy, men at hun synes det kan bli slitsomt i lengden.

Det er nemlig ikke rent sjelden folk skal stille spørsmål ved forholdet deres. På daglig basis blir paret stoppet av fremmede, som spør om alt mellom himmel og jord.

LYKKELIG: Vendela Kirsebom avslører at forelskelse er hennes beste skjønnhetstriks. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Hanne Kathrine Bratholt Vis mer

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Petter og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, lo han.

LES OGSÅ: Ut mot rykteflom etter bruddavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer