- Kanskje jeg vil like sex når jeg blir litt eldre

Unggutten vil ta seg god tid til å bli voksen.

<strong>TØFFING:</strong> Tenåringsidolet Justin Bieber fyller 18 år om bare tre måneder, men har ingen hastverk med å bli voksen. Foto: Black Sheep/XPS
TØFFING: Tenåringsidolet Justin Bieber fyller 18 år om bare tre måneder, men har ingen hastverk med å bli voksen. Foto: Black Sheep/XPS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Om knappe tre måneder blir verdens største tenåringsidol, Justin Bieber (17), voksen.

Men den kristne unggutten har ingen planer om å legge om sitt skinnhellige image etter at han fyller 18 år.

Justin, som har datet Disney-stjernen Selena Gomez (19) siden november i fjor, sier at han ønsker å lære om voksenlivet i sitt eget tempo.

- Jeg vil ikke begynne å banne, eller synge om sex og narkotika. Jeg vil heller ikke formes til noe folk mener at jeg burde være, sier sjarmøren i et nytt intervju med magasinet V.

- Jeg liker kjærlighet, og kanskje jeg vil like sex bedre når jeg blir litt eldre. Men jeg vil først og fremst være en person som alle respekterer, sier han bestemt.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun gjør meg så lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer