- NERVØS: Halvt filippinske og halvt norske Janni Santillan er en av årets yngste deltakere i Melodi Grand Prix og både gruer og gleder seg til å gå på scenen. - Jeg blir alltid ekstra nervøs når det gjelder, sier hun til Seher.no. Foto: NRK
- NERVØS: Halvt filippinske og halvt norske Janni Santillan er en av årets yngste deltakere i Melodi Grand Prix og både gruer og gleder seg til å gå på scenen. - Jeg blir alltid ekstra nervøs når det gjelder, sier hun til Seher.no. Foto: NRKVis mer

- Kanskje jeg stiller i russedress

Debutant Janni vil feire russetiden med MGP-finale.

SEHER.NO: 18 år gamle Janni Santillan er en av årets yngste sangere i Melodi Grand Prix, og legger ikke skjul på at hun er nervøs før hun i morgen entrer scenen i delfinalen i Bodø.

- Huff ja, jeg blir alltid ekstra nervøs før jeg skal på scenen. Det verste som kan skje er at jeg glemmer teksten eller snubler i skoene, sier hun til Seher.no.

Santillan havnet i Melodi Grand Prix etter at hennes manager spilte noen av sangene hennes - som hun har skrevet både tekst og melodi til selv - for MGP-programleder Per Sundnes.

Etterpå bestemte hun seg for å sende inn låta Like you did (yesterday).

- Jeg blir fort veldig sjenert og er avhengig av feedback fra andre. Og dette var den jeg fikk best respons på. Heldigvis har jeg bare fått positive tilbakemeldinger så langt fra de som har hørt den.

For tiden kombinerer hun musikk-karrieren med siste året av videregående skole på Etterstad i Oslo.

Og dersom hun skulle komme helt til den internasjonale finalen i Moskva 16. mai, innrømmer hun at det vil bli en spesiell russefeiring.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, men det hadde vært moro. Kanskje jeg stiller i russedress på scenen, spøker hun til Seher.no.

Lørdag er det imidlertid alt annet enn kjeledress som gjelder. Janni har nemlig planlagt å ha et ti meter langt slep til kjolen hun skal på seg.

- Hvordan det skal fungere får dere se. Det er en overraskelse, sier hun mystisk.

Helt uten sceneerfaring er MGP-debutanten ikke. Som 11-åring var hun med i duoen "Splash", og spilte inn hele tre plater.

Men hun tviler på at dette gir henne noen fordel mot rutinerte konkurrenter som Tone Damli Aaberge og Wenche Myhre.

- Allde andre er egentlig favoritter, siden jeg er helt ny i dette. Men jeg har stor tro på Tone, Wenche Myhre og Publiners, sier Janni til Seher.no.

Seher.no er til stede under delfinalen i Bodø lørdag, og gir deg alt fra showet fortløpende!

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Wenche Myhre: - Jeg lever som et villdyr