- Kanskje jeg stikker til Las Vegas og gifter meg

Sandra Bullock sverget at hun aldri skulle stå brud igjen etter at eks-mannen bedro henne på det verste. Nå er hun lykkelig forelsket igjen og har forandret mening.

SJOKK: Sandra Bullock avbrøt ekteskapet da hun fant ut at ektemannen hadde vært utro flere ganger bak ryggen hennes. Foto: AP
SJOKK: Sandra Bullock avbrøt ekteskapet da hun fant ut at ektemannen hadde vært utro flere ganger bak ryggen hennes. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2010 ble Sandra Bullocks (51) liv snudd fullstendig på hodet da flere kvinner stod frem i media og hevdet de hadde hatt en affære med ektemannen hennes, Jesse James (46).

Paret hadde da vært gift i fem år, men ekteskapet tok brått slutt etter den ydmykende avsløringen.

- Jeg hadde noen ganske tøffe år og bekymret meg for alt mulig. Nå vil jeg bare ha det gøy, forteller Hollywood-stjernen til TV Movie magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Fant lykken på nytt

Etter bruddet sverget den flotte skuespilleren, som nylig ble kåret til «Verdens vakreste kvinne», at hun aldri skulle gifte seg igjen - og sammen med kompisen George Clooney (54) skulle de holde fortet som Hollywoods evige single.

Men etter at Clooney brøt løftet og giftet seg med sin Amal Alamuddin (37) i Italia i fjor, så har også Bullock forandret mening om å aldri stå brud igjen.

- Clooney ødla for meg der! Nå er det bare meg igjen som står her med et vaiende flagg som sier: «Dere trenger ikke gifte dere, folkens!»

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer