Jan Thomas etter bruddet:

- Kanskje jeg skal komme meg på Tinder

Kjendisstylisten forteller om livet etter at han ble singel igjen.

ÅPENHJERTIG: Denne uken ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas er blitt singel igjen. Nå forteller han hvorfor han synes dating og forhold er vanskelig. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
ÅPENHJERTIG: Denne uken ble det kjent at kjendisstylist Jan Thomas er blitt singel igjen. Nå forteller han hvorfor han synes dating og forhold er vanskelig. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken kunne Se og Hør avsløre at kjendisstylisten Jan Thomas (52) og kjæresten Dan Kolltveit (30) hadde gått hver til sitt.

Forholdet mellom de to ble kjent i november i fjor, men rundt årsskiftet tok kjærligheten slutt.

I en ny episode av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som kjendisstylisten har sammen med programlederen Einar Tørnquist (36), forteller Jan Thomas nå om hvordan tiden etter bruddet har vært.

Sliter med dating

Det er Tørnquist som tar opp temaet i podkasten når han forteller at han har kommet over et oppslag av Jan Thomas i Se og Hør, og ber Jan Thomas forklare hva som har skjedd.

- Det har egentlig ikke skjedd så veldig mye. Det er derfor jeg nå blir titulert som «singel» igjen, svarer Jan Thomas og fortsetter:

- Jeg synes det med dating og kjærester er veldig vanskelig. Jeg har ikke så mye erfaring med det, også jobber jeg mye og har lite tid [...]. Jeg er såpass personlig i denne podkasten, så det innerste og private skal jeg prøve å holde for meg selv, sier han.

- Helt dramafritt

I episoden, som har fått navnet «Singel», sier 52-åringen videre at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet med Kolltveit, og forklarer at han ikke har hatt tid til å pleie eller investere i noe forhold.

- Det er helt dramafritt. Jeg hadde ikke tid til å pleie noe forhold, jeg klarte ikke å finne den tiden til å investere, noe man må gjøre, sier han i podkasten.

POPULÆRE: Jan Thomas og Einar Tørnquist gjør suksess med sin egen podkast. Foto: Plan B
POPULÆRE: Jan Thomas og Einar Tørnquist gjør suksess med sin egen podkast. Foto: Plan B Vis mer

Jan Thomas skryter også av Kolltveit og beskriver han som en snill og raus kar som han håper å kunne fortsette å ha et godt forhold til.

52-åringen innrømmer som nevnt at han har et vanskelig forhold til dating, og at han har gjort seg mange tanker rundt datinglivet sitt og singeltilværelsen. Samtidig avslører han at han ikke har noen bestemt «type» han faller for.

- Jeg synes det er kjempevanskelig. Jeg jobber hele tiden, og de få øyeblikkene jeg har til meg selv, de vil jeg ha for meg selv, avslører han overfor Tørnquist.

- Kanskje jeg skal på Tinder

Nå som kjendisstylisten er singel igjen, har han vurdert å utfordre seg selv til å ta i bruk datingapper som Tinder, noe han tidligere har hatt et svært ambivalent forhold til.

- Kanskje jeg skal gå ut på Tinder. Der har jeg aldri vært, sier han engasjert i podkasten.

Da bruddet med Kolltveit ble kjent tidligere denne uka, fortalte Jan Thomas til Se og Hør at de to hadde lik humor og delte interessen for stil og skjønnhet, men at det dessverre ikke var nok til å få forholdet til å vare.

- Det er riktig at jeg er singel igjen. De følelsene som skulle til for å etablere et langvarig forhold, var nok ikke til stede likevel, sa Jan Thomas, og innrømmet at de ikke har vært et par siden jul.

- Jeg elsker å elske, men det er ikke alltid så lett å få det til, la han til.

Klipp fra TVNorge-programmet «4 stjerners middag»: Jan Thomas avslører at han har hatt trekant, men reagerer sterkt på at Vibeke Klemetsen ikke har hatt det. Vis mer Vis mer

Hemmelighetsfull flørt

Det var i januar i fjor, kort tid etter at bruddet med arkitekten Ramiro Ricon Ledezma ble bekreftet, at ryktene begynte å svirre om at Jan Thomas hadde funnet lykken med en ny mann.

Da Se og Hør møtte kjendisstylisten på premieren til Henriette Steenstrup og John Brungots show «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo, avslørte han nemlig at han datet noen - uten å ville røpe noen detaljer om hvem hans utvalgte var.

Det var på spørsmål om tilværelsen som singel at 52-åringen kunne avsløre at han ikke nødvendigvis kjente seg helt igjen i akkurat den sivilstatusen.

- Jeg er ikke så sikker på at jeg er singel, sa Jan Thomas til Se og Hør den gang.

- Jeg tror ikke jeg skal utdype dette noe på nåværende tidspunkt, men jeg får heller komme tilbake til det på et eller annet tidspunkt. Men ja, jeg er litt på «dateren», la han hemmelighetsfullt til.

LES OGSÅ: - Det er et tegn på absolutt styrke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer