- Kanskje jeg skal begynne med sjekkeprogram

Henriette Bruusgaard overrasket over at fire «Alt for Norge»-deltagere fant kjærligheten. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I høst er Henriette Bruusgaard (31) tilbake på skjermen som programleder for TV Norge-serien «Alt for Norge». Der hjelper Bruusgaard en gjeng med amerikanere å finne tilbake til sine norske røtter. 

Forrige sesong var det derimot ikke bare sine forferdre deltagerene fant. Fire av de påmeldte amerikanere fant også kjærligheten.

- Plutselig så ble jeg Kirsten Giftekniv. Det var litt uforberedt at folk skulle finne tonen egentlig, fordi det er ikke noe fokus på det. Men jeg trives egentlig i rollen som Kirsten Giftekniv, kanskje jeg skal begynne med et sjekkeprogram etter dette.

Dana Dinsmore (31) og Tara Yan Dinsmore (32) giftet seg på Hawaii etter serien, mens Alf Herigstad fra sesong 3 og Lulie Newcomb fra sesong 2 også fant lykken.

Også i år er det gode muligheter for en romanse mellom deltagerene, da 11 av 12 deltagere er single. Programlederen lover å holde utkikk.

- Der fikk du meg til å tenke på noe. Kanskje jeg skal planlegge litt «wing-woman» prosjekter. Hvem vet, kan jo hende noen kommer til å finne tonen. Jeg skal holde utkikk.

LES OGSÅ:   Giftet seg på Hawaii

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer