- Kanskje jeg møter veggen igjen

Thomas Seltzer kan bli årets mannlige programleder for andre år på rad, men frykter å måtte dra tomhendt hjem.

SEOGHØR.NO: I fjor ble Thomas Seltzer (43) kåret til årets mannlige programleder for sin innsats i «Trygdekontoret» under «Gullruten» i Bergen.

Nå er han igjen nominert i samme kategori, og det var en kul og nonchalant Seltzer som møtte pressen med fjorårets statuett i hånden. 

- Det er for å minne folk på seieren i fjor. Jeg har lest en bok som heter «The Secret», der det står at hvis du vil ha noe så må du se det for deg, sier Seltzer humoristisk. 

Men for igjen å få den gjeve prisen må programlederen slå andre talentfulle TV-profiler som Einar Tørnquist, Hans Olav Brenner og Petter Schjerven. I tillegg til beste mannlige programleder er 43-åringen nominert i kategorien «beste underholdningsprogram» og kan dessuten vinne publikumsprisen. 

- 12. mai i fjor var en stor dag i mitt liv. Jeg er nominert til tre priser i år, så vi får se om det blir hat-trick, eller om jeg må dra hjem fra Bergen tomhendt. 

Etter sin kjepphøye entré på pressekonferansen og flere nominasjoner tror Seltzer det kan bli et stort nederlag om han må dra skuffet hjem fra Bergen i mai.  

- Ylvis gjorde det i fjor, og det var ganske sårt tror jeg og det er ikke noe gøy. Når man er 43 år og har møtt veggen veldig mange ganger og uttalt seg i media om hvordan det var å møte veggen, så kanskje jeg møter veggen igjen, spøker han. 

Prisen fra i fjor har fått en fin plass hjemme, når han ikke lufter statuetten på pressekonferanser.

- Den står på en hylle hjemme, og man får et diplom som er ganske fint som jeg har på kontoret. Men selve prisen deler jeg ikke med noen. 

- Hvorfor tror du «Trygdekontoret» har blitt en så stor suksess? 

- For å være litt seriøs tror jeg det er litt mangel på TV i Norge som tar opp viktige ting. Det er plass til det, understreker han overfor Seoghør.no.LES OGSÅ: - Jeg brukte narkotika som medisin