- Kanskje jeg mistet noe stemmer og tapte tredjeplassen

Forhåndsfavoritt Lisa Stokke er skuffet etter å ha røket ut i første delfinale i Melodi grand prix.

UTE ETTER TABBE?: Lisa Stokke var femte artist ut, men ble presentert som nummer 6 av programleder Marte Stokstad. Foto: Scanpix
UTE ETTER TABBE?: Lisa Stokke var femte artist ut, men ble presentert som nummer 6 av programleder Marte Stokstad. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kveld gikk årets første delfinalerunde av Melodi Grand Prix av stabelen på NRK, og stemningen var til å ta og føle på under åpningsshowet.

Nytt av året er at det avholdes tre delfinaler, og at tre artister eller grupper kommer videre til hovedfinalen som avholdes i Oslo Spektrum 11.februar.

I kveld kjempet Irresistable, Kim Andre Rysstad, Reidun Sæther, Rudi Myntevik, Lisa Stokke, United bestående av Benedicte Adrian, Sirius og Haji Saleem, Nora Foss Al-Jabri og The Carburetors om de tre finaleplassene.

Av disse stemte publikum fram henholdsvis Reidun Sæther, The Carburetors og Nora Foss Al-Jabri som de kveldens beste bidrag.

Forhåndsfavoritt Lisa Stokke (36) var naturlig nok litt skuffet etter sitt sorti.

- Ja, vi har jobbet lenge med dette, sa hun til Se og Hør rett etter sending.

Det også litt dramatikk under sending da programleder Marte Stokstad oppga feil låtnummer til Lisa Stokkes låt.

- Jeg håper ikke det ga utslag, men hvem vet, kanskje jeg mistet noe stemmer og tapte tredjeplassen til Reidun. Det er i tilfelle litt synd, sier Stokke til Seher,
 - Beklaget Marte Stokstad til deg bak scenen? - Nei

I tillegg skal en fagjury til slutt velge ut et av de i alt 24 bidragene, uavhengig av plassering, som kommer videre til finalefesten 11.februar.

Årets programledere av det populære TV-showet var ingen ringere enn den tidligere fotballproffen Jan Åge Fjørtoft (45), Marte Stokstad (33) og Per Sundnes (45).

Melodi Grand Prix arrangeres for 51. gang her til lands.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Etta James døde av leukemi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer