- Kanskje jeg ikke var mann nok

Onsdag brøt han sammen. Nå snakker "Grease"-finalisten ut om tapet.

STÅR FREM SOM HOMOFIL: Kai Thomas Ryen Larsen og Thomas Anholt sto frem som homofile hos Seher.no i forkant av "Grease"-finalen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
STÅR FREM SOM HOMOFIL: Kai Thomas Ryen Larsen og Thomas Anholt sto frem som homofile hos Seher.no i forkant av "Grease"-finalen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I forrige ukes "Grease"-finale var det Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt som kunne juble etter at de sikret seg rollene som Danny og Sandy i "Grease"-oppsetningen, som har premiere i Oslo Spektrum 20. november.

På samme tid meldte Seher.no at finalist Kai Thomas Ryen Larsen stormet gråtende av scenen etter at tapet var et faktum, og at samme mann nektet å snakke med pressen etterpå. Nå forteller han hvorfor.

- Det var utrolig kjipt der og da, det ble veldig mye på en gang. Vi hadde holdt på med dette i lang tid, og det er klart det var tungt å tape på målstreken på en slik måte, sier Mossingen til Seher.no.

Ifølge Kai Thomas handlet det ikke om at han ikke ville snakke med pressen. Det var heller det at følelsene tok fullstendig overhånd, mener han selv.

- Jeg var bare lei meg etter å ha tapt for Bjørnar, og jeg ville jo ikke gråte åpenlyst foran et samlet pressekorps. Jeg trengte bare litt tid, forteller han.

I forkant av onsdagens finale sto 21-åringen, som ble kåret til "Mr. Gay Norway 2008", åpent fram i Seher.no sammen med sin nye kjæreste, Thomas Anholt. Og to timer etter tapet for Bjørnar, var han på plass på den store finalefesten, der han samtidig tok seg tid til en prat med Moss Avis. 

– Bjørnar er veldig Danny, mens jeg har stått åpent frem som homofil i alle medier. Kanskje Bjørnar ble sett mer på som mer mann enn jeg, på grunn av dette, sa han til avisen.

Til Seher.no bekrefter han utsagnet.

- Jeg har gått åpent ut med hvem jeg er, og kan ikke vite om det er én av grunnene til at jeg tapte eller ikke. Selv om jeg absolutt kunne spilt Danny, kan det hende at det hadde litt å si. Jeg tror vel ikke at Norge er sånn, men man vet aldri, sier han.

- Hvorfor gikk det galt tror du?

- Det var nok en kombinasjon av flere ting. For det første hadde jeg fått favorittstempelet i panna, noe jeg var veldig stressa for - det er skikkelig skummelt i en slik setting. I tillegg var Bjørnars sang dritkul. Men det er jo folket som stemmer, forteller Kai Thomas Ryen Larsen, som er en selvsagt gjest i Spektrum 20. november.

- Da skal jeg overvære det hele sammen med Nicoline, og det gleder jeg meg masse til! Dette tror jeg Bjørnar og Sofie fikser, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Stormet gråtende av scenen