- Kanskje jeg frir i løpet av to år

«Farmen»-paret er lykkeligere enn noen gang før.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra «Farmen»-parets kjærlighetstur til Gran Canaria øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Endre Aabrekk (27) og Ingvild Skare Thygesen (19) gjorde seg bemerket i fjorårets sesong av «Farmen», og sistnevnte vant hele konkurransen.

I reality-serien sperret de to øynene opp for hverandre, og har siden blitt et par. Nå tenker Aabrekk på å fri til kjæresten. Men noen hast har han ikke.

- Å fri kommer jeg til å gjøre når jeg er helt sikker på at det er henne jeg vil være sammen med resten av livet. Jeg er jo en ganske spontan fyr. Men jeg tenker også for hennes del at jeg ikke ville stresset det. Kanskje i løpet av to år? Jeg føler vel at man da kjenner personen såpass godt. Jeg har veldig lyst til å gifte meg, og det tror jeg hun også har, sier han til Se og Hør Weekend.

- Hva tenker du om at han kanskje frir innen to år, Ingvild?

- Ha ha, akkurat det har jeg ikke tenkt over ennå. Men jeg synes ikke det er noe å stresse med. Jeg føler ikke akkurat at vi har det travelt. Vi får bare leve livet som kjærester og se hva som skjer, forteller hun.

Les stort intervju og se alle bildene av parets skiferie i Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Jeg tenker mer på Endre enn på premien
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer