- Kanskje jeg får en ring snart

Mira Craig elsker rollen som samboer og småbarnsmor for vesle Mio. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I høst kunne Mira Craig (30) avsløre at hun har lagt musikken på hylla en stund, til fordel for klesdesign.

Flotte Mira er ikke ofte å se på den røde løperen, mye på grunn av sønnen Mio (1 1/2) - som hun har med kjæresten Numa Norderhaug (28).

Tirsdag møtte hun imidlertid opp på Nåløyet-utdelingen i Oslo.

- Det er veldig mye skole og barn for tiden, men nå og da er det kult å ta seg en liten fest, eller i alle fall gå og se på noen visninger, forteller en strålende blid Mira til Seoghør.no.

- Du har mange baller i luften om dagen, hvor lett er det å få tid til kjæreste og barn?


- Ja, de er jo der hele tiden, jeg må jo hente ham hver dag i barnehagen og legge ham. Det er en utrolig trygghet å ha, og som jeg har fått gleden av å ha nå på mine "eldre dager" - og jeg koser meg veldig med det.

Ikke ring ennå
Mira er ikke forlovet med Mios pappa - men utelukker ikke bryllup i nærmeste framtid.

- Jeg har ikke ring på fingeren ennå. Kanskje snart, hvem vet, sier hun med et lurt smil. 


Hun avslører at sønnen er lik henne - både i temperament og musikalitet. 

- Nå er han jo ett år og syv måneder, så det er bare full fart forover - han blir bare mer og mer viljesterk, og og blir sur om han ikke får det som han vil. Så, det er vel karma, sier Mira og ler.

- Han elsker musikk, han elsker å danse, elsker å synge. Han kan alle endelsene på låtene. Når jeg synger en låt, så synger han med meg på de siste ordene. Og da synger han skikkelig høyt! 

LES OGSÅ: Digger å være motestudent


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer