- Kanskje jeg er litt verpesyk

Og nå blir «Newton»-programleder Selda Ekiz samboer med komikerkjæresten.

VERPESJUK?: Kanskje jeg er litt verpesjuk, sier 28-åringen til VG. Foto: NRK
VERPESJUK?: Kanskje jeg er litt verpesjuk, sier 28-åringen til VG. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  NRK-profilen Selda Ekiz (28), kjent fra TV-programmet «Newton», har lenge vært en av Norges mest populære unge kvinnelige programledere. I år er hun nominert til «publikumsprisen» under utdelingen av Gullruten i Bergen 11.mai.

I et nytt intervju med VG forteller programlederen, som tidligere i år ble kåret til Norges mest sexy kvinne, om sitt sterkeste øyeblikk på TV.

- Jeg ble veldig rørt her om dagen da jeg tok imot et lam på innspilling for «Newton». Det var veldig søtt, og jeg ble helt på griner'n. Jeg vet ikke helt hvorfor, kanskje jeg er litt verpesjuk selv eller noe. Litt sånn «cirkle of life».

Etter at hun nå gir seg som «Newton»-programleder, flytter hun inn til komikerkjæresten Gustav Nilsen i Oslo.

- Det er på tide å bo under samme tak nå, selv om det blir en test. Vi har vært kjærester i tre år, men har i gjennomsnitt bare vært sammen i fire-fem dager i måneden. Jeg gleder meg masse til å dele leilighet med en jeg er så glad i, sier hun til Adresseavisen.
 
LES OGSÅ:   - De er mer glamorøse enn oss Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer