TRUSETABBE: Modell Irina Shayk er vant til å la seg fotografere i undertøyet i modellyrekt. Så denne tilsynelatende truseglippen på «Friends With benefits»-premieren i New York mandag, var kanskje bare barnemat for den unge skjønnheten? Foto: All Over Press
TRUSETABBE: Modell Irina Shayk er vant til å la seg fotografere i undertøyet i modellyrekt. Så denne tilsynelatende truseglippen på «Friends With benefits»-premieren i New York mandag, var kanskje bare barnemat for den unge skjønnheten? Foto: All Over Press Vis mer

Kanskje i korteste laget, Irina?

Irina Shayk fortsetter å vise seg i supersexy antrekk på den røde løperen.

Publisert
SEHER.NO: Den russiske under- og badetøysmodellen Irina Shayk (25) er vel så kjent for sin flotte figur som for å være kjæreste med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (26).

Forrige uke vakte hun oppsikt på den røde løperen i New York, da hun stjal oppmerksomheten fra stjerner som Nicole Kidman og Lucy Liu i sin gjennomsiktige minikjole. Og nå fortsetter den unge skjønnheten i samme spor.

Under mandagens «Friends With Benefits»-premiere på Ziegfeld Theater i New York, sørget Shayk igjen for å gi A-kjendisene hard konkurranse om oppmerksomheten.


Filmens hovedrolleinnehavere, Mila Kunis og Justin Timberlake, var ulastelig antrukket da de ankom den kjendistunge premieren. Hun i elegant, rød kjole og han i delikat, østersfarget dress. Skuespillere som Emma Stone, Rose Byrne og Jenna Elfman kastet også elegan glans over begivenheten.
 
Shayk ankom derimot den røde løperen i en sort minikjole med tynne stropper. Den vågale kjolen var drapert foran, slik at kanten på kjolen var snurpet sammen i en svært høy splitt - som nesten avslørte modellens trusevalg.

25-åringen poserte som vanlig på flørtete manér med slengkyss og hårkast, og på et tidspunkt kom modellens undertøy tilsynelatende også frem i rampelyset.

Det kan altså virke som at Ronaldos vakre kjæreste er ute etter å oppnå visse «benefits» i filmbransjen selv - ved å vise frem det meste av sine egne fordeler...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han hatet at hun var et sexsymbol   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer