- Kanskje hvis jeg hadde kledd meg naken

Erik Solbakken tror han må ty til ekstreme midler for å få like mye oppmerksomhet som sin programlederkollega Jenny Skavlan. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Få med deg Se og Hør TVs eksklusive vorspiel til kveldens finale live fra Oslo Spektrum!

SEOGHØR.NO:
 Erik Solbakken (27) og Jenny Skavlan (26) har loset NRKs seere gjennom tre delfinaler i Melodi Grand Prix, og lørdag avslører de hvem som blir Norges bidrag i Eurovision Song Contest. 

De to programlederne er i vinden som aldri før, og særlig Jennys kjoler har fått mye spalteplass. Skjønnheten roses for sin fantastiske motesans og evne til å sy om gamle kjoler.

Solbakken får på langt nær like mye oppmerksomhet for sine motevalg. Likevel misunner han ikke sin flotte kollega. 

- Jeg er vant til å stå ved siden av vakre kvinner og vakre kjoler. Da blir man litt som de grå gardinene, men de trengs de og for å la blomsten i vinduskarmen skinne, sier Solbakken til Seoghør.no.  

- Jeg har fått mye skryt for mine antrekk jeg også , først og fremst fra familien min.  

Han tror det må et skikkelig stunt til dersom han skulle kapre Jennys plass i rampelyset.

- Hvis jeg hadde kledd meg kliss naken hadde kanskje noen lagt merke til det, ellers hadde det vært litt pinlig, spøker han. 


Uken etter finalen i spektrum har kona Ellen (29) termin, og Solbakken blir pappa for første gang. Dersom barnet melder sin ankomst tidligere enn forventet har Erik en reserve, og Kåre Magnus Bergh er klar for å ta over programlederrollen. 

- Dersom det skjer satser vi på en glidende overgang. Kåre Magnus er far og kjenner godt til det. Han stiller meg stadig spørsmål jeg ikke kan svare på, for eksempel om det har festet seg. Det har jeg aldri hørt om, men de som har vært gravide skjønner det. Han har oversikt over jobben og over mitt privatliv. 

Få med deg Seoghør.nos Grand Prix-sending med eksklusive intervjuer og følg med når vi går live rett etter NRKs sending kl. 22.50. Da gir vi deg vinnerens umiddelbare reaksjoner!
LES OGSÅ: - Jeg ville aldri meldt meg på Grand Prix

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer