Chrissy Teigen og John Legend:

- Kanskje hun er i slekt med Jahn Teigen

John Legend ser frem til sitt neste norgesbesøk hvor han forhåpenligvis kan ta med kona.

KVART NORSK: John Legend liker tanken på at Chrissy Teigen kanskje kan slekte på norske Jahn Teigen. Foto: NTB Scanpix
KVART NORSK: John Legend liker tanken på at Chrissy Teigen kanskje kan slekte på norske Jahn Teigen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I et nylig intervju med VG avslører John Legend (38) at han gleder seg til å komme til Norge på sin turné, og i den forbindelse håper han også på få møte den norske artisten Jahn Teigen (67).

38-åringen er nemlig veldig spent på om hans norskættede kone, Chrissy Teigen (31), er i slekt med den norske musikeren - til tross for at kona ikke kjenner noen fra sin norske slekt.

LYKKELIGE: Chrissy Teigen og John Legend har kjent hverandre i en årrekke og vært gift siden 2013. Her sammen under Oscar utdelingen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Chrissy Teigen og John Legend har kjent hverandre i en årrekke og vært gift siden 2013. Her sammen under Oscar utdelingen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er en berømt fyr med etternavnet Teigen, er det ikke? Jahn Teigen, vi har hørt om ham. Han er vel musiker? Kanskje de er i slekt, sier Legend i intervjuet med VG.

Ifølge Legend kjenner ikke Chrissy Teigen noen fra den norske slekten da faren hennes, som er halvt norsk, har bodd i USA hele sitt liv.

- Jeg tror foreldrene hans igjen immigrerte tidlig på 1900-tallet. Men det ville vært interresant å se om hun kunne funnet noen, sier han til VG.

Duoen, som opptil flere ganger har besøkt Norge, giftet seg i 2013 etter to år som forlovede. Sammen har de datteren Luna Simone Stephens (1), og har allerede snakket om flere barn.

Valgte sin egen baby

Da paret møtte opp sammen på den røde løperen under årets Screen Actors Guild Awards, i Los Angeles tidligere i år, avslørte nemlig Teigen at hun og Legend planlegger å få et barn til. Og kjønnet på babyen er allerede bestemt.

På samme måte som hun gjorde med datteren Luna, skal paret nemlig planlegget kjønnet også på sitt neste barn.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv, fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com den gang.

Saken fortsetter under bildet:

TRILLETUR: Chrissy Teigen og John Legend på trilletur med datteren Luna i Los Angeles, California. Foto: NTB Scanpix.
TRILLETUR: Chrissy Teigen og John Legend på trilletur med datteren Luna i Los Angeles, California. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ulovlig i Norge

Teigen har møtt kraftig kritikk etter sine uttalelser i media for å velge barnets kjønn på forhånd, og flere twitterbrukere har beskyldt henne for å tukle for mye med skaperverket, ifølge Entertainment Tonight.

Men på tross av den harde kritikken er dette fullt lovlig i USA, noe det imidlertid ikke er her til lands, og Teigen ser ikke ut til å la seg bekymre av kritikken.

Deler bilder av datteren på sosiale medier

Stadig deler nemlig den nærskættede modellen bilder av sin ett år gamle datter på sosiale medier, og det ser ut til at datteren blir godt tatt i mot blant fansen.

LES OGSÅ: Janet Jackson: Viser fram babyen for første gang etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer