- Kanskje han ikke er så stor i Skandinavia?

George Clooneys norske reklame vekker oppsikt i utlandet.

<strong>VEKKER OPPSIKT:</strong> Den amerikanske nettavisen The Huffington Post synes filmstjernen George Clooneys reklamefilm for den norske banken DnB NOR er svært humoristisk. Foto: Fra reklamefilmen
VEKKER OPPSIKT: Den amerikanske nettavisen The Huffington Post synes filmstjernen George Clooneys reklamefilm for den norske banken DnB NOR er svært humoristisk. Foto: Fra reklamefilmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Clooneys reklamefilm for DnB NOR nederst i artikkelen!

SEHER.NO: George Clooneys rolle i en reklamefilm for den norske banken DnB NOR har ikke bare fått nordmenns oppmerksomhet etter at den ble lansert.

I reklamefilmen våkner en kvinne opp og oppdager at mannen hun ble kjent med og giftet seg med kvelden før, er en av verdens mest ettertraktete ungkarer.

Den amerikanske nettavisen The Huffington Post legger ikke skjul på at de synes innslaget er svært humoristisk.

- Skal vi dømme etter reaksjonen hennes, er kanskje ikke George Clooney ikke så stor i Skandinavia? Eller kanskje de hatet filmen «Menn som stirrer på geiter»?, skriver de i en kommentar.


Janne Brenda Lysø i Try Reklamebyrå, som sammen med sin kollega Stian Johansen står bak filmen, sier til Kampanje at Clooney selv takket ja til å stille opp fordi han syntes konseptet var morsomt.

- Filmen handler ikke om George Clooney, men om jenta. Vi begynte med tanken om at man har alltid venner som kan gjøre dumme ting på fest, men som det likevel går bra med. Så spurte vi oss hva som var det ultimate; jo, å våkne opp og innse at han fyren du ble sammen med dagen før er George Clooney, verdens mest kjente ungkar. Da var det jo bare å spørre om han synes det var gøy. Vi holdt på å dø når han sa ja,

- Det er jo stas å gjøre en film der George Clooney nærmest har en birolle. Ja, det er veldig gøy at han er med, og man kunne kanskje ikke gjort filmen uten han, men det er jenta som er stjernen i filmen, sier hun til Kampanje.

George Clooney dater for tiden modellen Stacey Keibler, etter at han gjorde det slutt med sin forrige kjæreste Elisabetta Canalis tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Clooneys nye dame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer