Kanskje folk ble lei av oss?

Storfavorittene Plumbo endte på fjerdeplass i Melodi Grand Prix.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld vant Tooji (24) finalen i Melodi Grand Prix og blir Norges håp i den internasjonale finalen. På forhånd var Plumbo utpekt som den største finalefavoritten blant oddssettere, media og publikum og mange trodde Sande-bandet ville målbinde TV-seerne med sangen «Ola Nordmann». 

«Plumbo»-vokalist Lars Erik Blokkhus hadde ingen god forklaring på hvorfor bandet endte på en fjerdeplass.

- Jeg aner ikke. Vi har vært i media nesten hver dag, og det kan godt hende folk rett og slett har blitt lei av oss, sier Blokkhus til Seoghør.no.

«Ola Nordmann» hadde før lørdagens sending fått en del kritikk fordi flere eksperter mente den ikke ville nå langt i den internasjonale finalen. Blokkhus er godt fornøyd med at Tooji vant, og tror Norge har gode vinnersjanser i den europeiske finalen.

- Tooji fortjente seieren og jeg tror han har god sjanse til å gjøre det bra i Aserbajdsjan.

 
Selv om Plumbo på forhånd var utnevnt som storfavoritter ble ikke skuffelsen så stor for vokalisten.

- Vi var store favoritter i media og blant folk, men vi i bandet har aldri sett på oss selv som noen favoritter. Jeg er bare glad og overhodet ikke skuffet. Folk må stemme på det de føler for. Vi havnet på en fjerdeplass og det er jeg veldig fornøyd med. Det er ikke hverdagskost for sånne som oss, sier Lars Erik.

Per Sundnes oppfordret TV-seerne til å stemme frem den deltageren de mente ville nå langt i den internasjonale finalen, og ikke ut fra folkedypet. Hva tenker du om det?


- Jeg har så mange tanker i hodet nå, jeg vet ikke hva jeg skal svare på det.


Nå ser Sande-bandet frem til å dra på turné og møte flere nordmenn.

- Nå gleder vi oss til å gi tilbake til det norske folket som har fått oss hit. Vi skal til flere kriker og kroker og møte enhver Ola Nordmann. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er overraskende rolig  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer