GJENFORENES PÅ FILM?: «Tomme Tønner 2»-regissør Leon Bashir åpner for at Lene Alexandra Øien kan gjøre comeback i hans nye film. Paret har vært koblet til hverandre i flere måneder, og kom blant annet sammen på årets Spellemannspris-utdeling. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GJENFORENES PÅ FILM?: «Tomme Tønner 2»-regissør Leon Bashir åpner for at Lene Alexandra Øien kan gjøre comeback i hans nye film. Paret har vært koblet til hverandre i flere måneder, og kom blant annet sammen på årets Spellemannspris-utdeling. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Kanskje dukker Lene opp igjen

«Tomme Tønner 2»-regissør Leon Bashir åpner for comeback fra sin nære venninne.

SEHER.NO: Leon Bashir (31) gjorde tidligere i år stor suksess med action-komedien «Tomme Tønner», som hittil har blitt sett av over 120 000 mennesker på kino.

Nå er oppfølgeren «Tomme Tønner 2» under innspilling, med blant annet danske Kim Bodnia, Kristoffer Joner og Jenny Skavlan tilbake i profilerte roller.

Et navn som imidlertid har glimret med sitt fravær er Lene Alexandra Øien (28), som i flere måneder har vært koblet til Leon Bashir privat.

Åpner for Lene
Øien dukket opp i en liten rolle som politikvinne i den første filmen, men har hittil ikke vært nevnt som aktuell for oppfølgeren.

Da Seher.no besøkte medregissøren og skuespilleren under innspillingen av en scene på Bjerke travbane i Oslo onsdag, åpnet han likevel for at venninnen kan dukke opp i den nye filmen.

- Kanskje dukker Lene opp igjen, men i så fall skal det være en overraskelse. Jeg har i hvert fall ikke noe å si på skuespiller-prestasjonene hennes. Hun var fabelaktig, skryter han.

Tidligere har det blitt kjent at glamourmodellen Linni Meister og «Paradise Hotel»-vinner Tine Helene Valle dukker opp i den nye filmen som ballongpiker, men Bashir hevder det er tilfeldig at han har med profilerte modeller i hver film.

- Jeg hadde ikke noe med valget av Tine og Linni å gjøre, men syntes de var flinke. Men pene jenter er jo en del av miljøet guttene i filmen vanker i, sier han til Seher.no.

- Ikke prestasjonsangst
I den nye filmen må Bashirs rollefigur og hans kamerater kaste seg ut i en ny halsbrekkende plan for å få tak i raske penger, for å tilfredsstille blant annet Kim Bodnias danske gangsterfigur Vic.

Plottet innebærer blant annet en travbane, et sirkus og en pengetransport...

- Jeg har ikke noe prestasjonsangst for at vi ikke skal klare å gjenta suksessen, denne filmen har vi laget for fansen. Alt har gått veldig glatt, og skuespillerne er også mye tryggere på sine karakterer. Vi har hatt mye mer rom for improvisasjon denne gangen, sier Bashir til Seher.no.

Han legger ikke skjul på at han kunne tenke seg å lage enda en «Tomme Tønner»-film.

- Jeg har flere prosjekter på gang allerede i inn- og utland som jeg vil jobbe med når dette er over, men det kan jeg ikke si noe om foreløpig. Men hvis manuset er bra, så er jeg åpen for være med på en film til, sier han til Seher.no.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å få en kommentar fra Lene Alexandra Øien.

«Tomme Tønner 2» har norsk premiere 7. januar.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se her er de sammen igjen!