HEDRER OFRENE: Jarle Aabø håper sangen «Det blåser en vind i fra fjellet» kan hjelpe noen som har det vondt i den vanskelige tiden. Foto: Johnny Syversen
HEDRER OFRENE: Jarle Aabø håper sangen «Det blåser en vind i fra fjellet» kan hjelpe noen som har det vondt i den vanskelige tiden. Foto: Johnny Syversen Vis mer

- Kanskje dette tenner et lys hos noen

Jarle Aabø hedrer ofrene i Oslo og på Utøya med sang.

Publisert
Hør sangen nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere presseskikkelsen og nåværende PR-rådgiver, Jarle Aabø, hedrer ofrene etter terroren i Oslo og massakren på Utøya med en sang.

Sangen har tittelen «Det blåser en vind i fra fjellet». Den ble skrevet ved Eresfjorden, og er spilt inn sammen med musikkprosjektet Rosenkrantz.

- Jeg fikk inspirasjon til sangen da det kom en vind som førte til at temperaturen steg fra 12 til 26 grader på tre kvarter. Melodien og teksten kom seilende til meg inn på ei fjøl, forteller han til Seher.no.

Aabø, som har jobbet 20 år som journalist i Dagens Nærlingsliv og NRK, forklarer at han ønsker sangen vil hjelpe noen som har det vondt i denne vanskelige tiden.

- Etter at det forferdelige som har skjedd, begynte jeg å nynne på sangen. Jeg bestemte meg for å dele den med mine venner i denne forferdelige situasjonen som vi er oppe i. Kanskje sangen tenner et lys hos noen, sier Aabø.

«Det blåser en vind i fra fjellet» er et non profit-prosjekt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Topper hitlisten etter terrorangrepet

Hør sangen her:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer