- Kanskje den fineste mannen jeg har møtt

Bertine Zetlitz skryter hemningsløst av Øystein Dolmen. Og hun er ikke alene.

SKRYTER AV DOLMEN: Bertine Zetlitz mener Øystein Dolmen har skjønt noe andre ikke har skjønt.
SKRYTER AV DOLMEN: Bertine Zetlitz mener Øystein Dolmen har skjønt noe andre ikke har skjønt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag sendes siste episode av årets store seersuksess, «Hver gang vi møtes» på TV 2.Alle artistene har i løpet av de seks første programmene fått oppleve å bli tolket og hyllet av de øvrige fem artistene. Det har vært latter og gråt og store musikalse opplevelser. Flere av tolkningene har blitt store hits på ny, og toppet nedlastingslistene og sågar VG-lista. I det siste programmet skal henholdsvis Elvira Nikolaisen (31), Halvdan Sivertsen (62), Øyvind «Vinni» Sauvik (36), Bertine Zetlitz (36), Jan Eggum (60), Anne Grete Preus (54), og Øystein Dolmen (65) synge sine egne sanger, alene og i duetter med en av de andre.Det blir oppsummering av tiden de har hatt sammen på Hvaler. Musikkstjernene får også anledning til å fortelle hva de synes om hverandre. Det er bare godord, men spesielt Øystein Dolmen fra «Knudsen & Ludvigsen» har gjort inntrykk på de andre.- Han er kanskje den fineste mannen jeg har møtt noen gang. Han har skjønt noe som ikke vi andre har skjønt, mener Bertine Zetlitz. Også «Vinni» er imponert over den joviale 65-åringen.- Øystein er en sånn fyr som gjør at det er lettere å stå opp, mener den populære rapperen. «Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdag klokken 19.30. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Jeg ble helt vippet av pinnen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer