Kanonsuksess for Charlie Sheen

Får over 600 millioner kroner i lønn etter at «Anger Management» ble fornyet.

PAPPA SHEEN MED OGSÅ: Martin Sheen skal være med i 20 nye episoder av serien «Anger Management». Foto: Fame Flynet
PAPPA SHEEN MED OGSÅ: Martin Sheen skal være med i 20 nye episoder av serien «Anger Management». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skandalemakeren Charlie Sheen (46) gjorde denne høsten comeback med komiserien «Anger Management», som går på TV3. Serien hadde 61.000 seere i snitt de første tre episodene, men i USA har 4,5 millioner seere sett hver episode i gjennomsnitt.

Etter at han fikk sparken fra sin forrige serie «Two and a Half Men», og falt fullstendig av vogna med både dop og sprit, har ikke karrieren sviktet av den grunn. Nå har produksjonsselskapet FX Networks gitt grønt lys for hele 90 nye episoder av den nye serien. Noe som vil sikre Charlie en lønn på over 600 millioner kroner, ifølge nettstedet TMZ.

- Charlie og hele rollebesetningen gjorde en fantastisk jobb i løpet av de 10 første episodene, som forøvrig ble laget under en veldig smal timeplan. Nå tviler jeg ikke på at produsentene og skuespillerne klarer den store utfordringen med å lage 90 episoder til, over de neste to årene, sier sjefen for selskapet, Chuck Saftler ifølge nettstedet FemaleFirst.

Charlie hadde også faren sin, Martin Sheen (72), med i en episode, som han hevdet var den beste så langt. Det skal ha falt i så god smak for produsentene, at Martin er inkludert i 20 av de framtidige episodene.

- Vi satte veldig høye krav til seertall når det gjaldt «Anger Management», i tillegg til noen ekstra utfordringer som serien måtte overkomme, og den mer enn bra nok.

Etter å ha blitt tilgitt av familien etter flere måneders uansvarlig rusbruk og festing, ser det ut til at komikeren knytter sterkere bånd med familien enn noensinne. Han forsøker også å gjenoppta kontakten med sin tidligere ekskone Denise Richards. Han har i tillegg en film på gang med sin kvinnelige skandalemotpart, Lindsay Lohan. De to skal spille med hverandre i komedien «Scary Movie 5».  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mistet jomfrudommen med en prostituert    

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer