<strong>ARRESTERT:</strong> Modell og skuespiller Estella Warren ble mandag kveld pågrepet i Los Angeles. Hun skal fortsatt sitte i fengsel, men vil bli løslatt mot en kauson på over en halv million kroner. Her avbildet på «2012»-premieren i Los Angeles i 2009.  Foto: Stella Pictures
ARRESTERT: Modell og skuespiller Estella Warren ble mandag kveld pågrepet i Los Angeles. Hun skal fortsatt sitte i fengsel, men vil bli løslatt mot en kauson på over en halv million kroner. Her avbildet på «2012»-premieren i Los Angeles i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kanonfull skuespiller arrestert

Estella Warren ble pågrepet for fyllekjøring, men lot seg ikke stoppe av dét.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere synkronsvømmer, modell og «Planet of the Apes»-skuespiller Estella Warren (32) ble mandag pågrepet i Los Angeles, i det som utviklet seg til en riktig fylle-farse.

Ifølge TMZ ble skuespilleren pågrepet like før midnatt lokal tid, etter at hun hadde krasjet inn i tre parkerte biler mens hun kjørte sin Toyota Prius.
 
Ifølge eieren av én av de skadede bilene, oppførte skuespilleren seg både lettere sinnsforvirret og aggressivt. Etter å ha ringt til politiet fulgte bileieren etter Warrens Toyota, for den kanadiske skjønnheten skal bare ha forsatt å kjøre etter krasjingen.

- Da jeg nærmet meg henne var hun åpenbart full og oppførte seg som en gærning. Noen andre beboere i nabolaget nærmet seg også, men hun begynte bare å skrike og anklage oss for å stjele ting fra henne, sier den mannlige bileieren til RadarOnline.
 
Bileieren skal ha sagt til skuespilleren at hun måtte bli værende der til politiet kom, hvorpå hun angrep mannen og begynte å slå ham på brystet og armene.

- Vi forsøkte å roe henne ned, men hun forlot bilen sin og begynte å gå hjemover mot huset sitt, som ligger i en gate i nærheten. Jeg fulgte etter henne, og så ankom politiet og arresterte henne på åpen gate, forteller bileieren til RadarOnline.

Men da politiet skulle til å arrestere henne for fyllekjøring, lot Warren seg ikke overgi så lett.

Før hun ble pågrepet gjorde hun nemlig innbitt motstand og sparket til en av politimennene, melder TMZ. Etter at politiet fikk den rasende skuespilleren under kontroll ble hun fraktet til politistasjonen i håndjern. Men Warrens kamp for friheten var fortsatt ikke over...

For vel fremme på politistasjonen klarte hun å komme seg fri fra håndjernene under arrestasjonsprosessen, før hun flyktet ut av en bakdør! Det tok imidlertid ikke mange øyeblikkene før politiet tok henne igjen og fikk henne inn i arresten.

- Hun var virkelig beruset, sier en politikilde om den vriene stjernen til TMZ.

Warren skal fortsatt sitte i fengsel ifølge TMZ, arrestert for rømningsforsøk, overfall, fyllekjøring - og for å ha stukket av etter trafikkuhell. Kausjonen til den kranglevorne skuespilleren skal være satt til omtrent 550 000 kroner. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har ligget med et halvt lag   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer