Kylie Jenner gravid:

Kan Wikipedia ha avslørt graviditeten?

Røpet angivelige detaljer i programoversikt.

ORDKNAPP: Mens rykteflommen rundt Kylie Jenners angivelige svangerskap fortsetter å herje i sladrepressen, forblir Kylie Jenner taus. Nå kan Wikipedia ha avslørt at 20-åringen er gravid. Her fra Met-gallaen i mai i fjor. Foto: AP / NTB Scanpix
ORDKNAPP: Mens rykteflommen rundt Kylie Jenners angivelige svangerskap fortsetter å herje i sladrepressen, forblir Kylie Jenner taus. Nå kan Wikipedia ha avslørt at 20-åringen er gravid. Her fra Met-gallaen i mai i fjor. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Sagaen om Kylie Jenners påståtte svangerskap vil ingen ende ta. I alle fall ikke ennå.

For mens 20-åringen for lengst har gått under jorda - og verken har nikket eller ristet på hodet av spekulasjonene - finner fansen stadig andre måter å «bekrefte» graviditeten på.

At nett-leksikonet Wikipedia skulle komme alle i forkjøpet, inkludert Kylie selv, hadde trolig de færreste gjettet.

GJEMMER SEG: Kylie Jenner og rapperkjæresten Travis Scott har vært lite å se i offentligheten den siste tiden. Her fra i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
GJEMMER SEG: Kylie Jenner og rapperkjæresten Travis Scott har vært lite å se i offentligheten den siste tiden. Her fra i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Vi venter barn»

Skal vi tro skjermdumpen som florerer på nettstedene til den kulørte delen av pressen, inkludert Daily Mail, Metro og Hollywood Life, kan Wikipedia, etter alt å dømme, ha avslørt at Kylie er gravid - en gang for alle.

Skjermbildet er hentet fra Wikipedia-siden til Kardashian/Jenner-klanens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», der detaljer rundt kommende episoder stadig offentliggjøres.

Det er i den 19. episoden fra årets sesong, som skal vises på amerikansk tv i slutten av februar, at fans og sladrepresse har notert følgende tittel og beskrivelse:

«Vi venter barn. Etter Khloés babynyhet har også Kylie og Travis Scott egne nyheter å dele. Kylie er gravid!»

Også i episoden som følger hersker det liten tvil:

«Det er ei jente! Kylie og Travis bestemmer hva slags hundevalp de skal få, og begynner å innrede barnerommet», lyder teksten.

Nært forestående termin

Hvorvidt de svært avslørende episodebeskrivelsene stemmer overens med det tv-seerne faktisk har i vente, gjenstår å se. For selv om Wikipedia anses å være en rettmessig kilde som leksikon, skal man ikke være helt ukritisk til opplysningene.

Konseptet bak publikasjonen er som kjent av hvem som helst kan redigere innholdet. Og når Se og Hør sjekker oversikten til «Keeping up with the Kardashians», er beskrivelsene til de nevnte episodene ikke å finne. Etter den attende episoden finnes det rett og slett ingen informasjon overhodet.

Verken Wikipedia eller Kardashian-leiren har kommentert saken.

Oppdateringene omkring Kylies myteomspunnede svangerskap, hvis hun altså er gravid, er stadig hyppigere. Senest på tirsdag dukket det opp nye spekulasjoner om realityprinsessens termindato, som angivelig er allerede denne måneden.

I skrivende stund, med den påståtte forløsningen like rundt hjørnet, skal Kylie visstnok slite med store fødselsnerver.

Bekymret

- Hun gruer seg til fødselen og er bekymret for smertene. Kylie ønsker seg en så enkel fødsel som mulig, og er åpen for å bruke smertestillende, fortalte en kilde til ukebladet People tidligere i uka.

Kilden legger til at rapperkjæresten er ved Kylies side for å støtte henne i den krevende tiden. De to skal ha gjort barnerommet, som er «rosa, rosa og atter rosa», strøkent og klart til familieutvidelsen.

Den vanligvis så synlige Kylie Jenner har altså glimret med sitt fravær i offentligheten etter at babyryktene begynte å svirre i fjor høst. 20-åringen har holdt en særdeles lav profil i sosiale medier, og har ikke gitt paparazziene særlig mye å juble for de få gangene hun har vist seg utenfor huset.

Kylie har heller ikke vært å se i de siste episodene av «Keeping up with the Kardashians».

Skjulte magen

Det flere måneder lange hemmelighetskremmeriet har på mange måter fungert som bensin på bålet for fansen. Blant de villestene teoriene som har dukket opp må surrogatmor-påstandene sies å være en av de mest ekstreme.

Enkelte skulle nemlig ha det til at Kylie var kvinnen som lånte bort livmoren til storesøster Kim Kardashian og hennes ektemann, Kanye West - som nylig ble foreldre til sitt tredje barn, via surrogati. Dette viser seg, på alle måter, ikke å stemme.

Fansen trakk nok en konklusjon da Kylie figurerte i en reklamekampanje for desigeren Calvin Klein nylig.

I motsetning til sine verdenskjente søstre, Kendall Jenner (22), Kim Kardashian (37), Khloé Kardashian (33), og Kourtney Kardashian (38) - var nemlig Kylies mage tydelig og påfallende gjemt bort gjennom hele undertøyskampanjen.

LES OGSÅ: Full kjendiskrangel om Kim Kardashians nye fletter