KOMISTJERNE: Britney Spears i sin nye moro-rolle i serien "How I Met Your Mother".
KOMISTJERNE: Britney Spears i sin nye moro-rolle i serien "How I Met Your Mother".Vis mer

- Kan vi ha sex og så shoppe?

Britney slår ut håret som sexy resepsjonist.

SEHER.NO: Britney Spears (26) har det siste året opplevd den ene personlige nedturen etter den andre, med innleggelse på psykiatrisk sykehus og tapet av besøksrettene til sønnene Sean som de største nedturene.

Nå satser imidlertid den skandaleombruste popstjernen på å gjenoppbygge imaget sitt ved å vise sin lattermilde side i komiserien "How I Met Your Mother".

Denne uken slapp TV-kanalen CBS de første smakebitene av Britneys gjesterolle som sexy resepsjonist å en hudpleiesalong. I episoden faller Britney blant annet for skuespiller Josh Radnor.

- Kan vi ha sex og så shoppe? er sangerinnens første replikk, før en av seriens faste skuespillere - Neal Patrick Harris - svarer "Jeg liker deg".

Harris har tidligere avslørt at Britneys tilstedeværelse skapte kaos i TV-studioet de to dagene hun deltok på settet. Men etter å ha sett henne foran kamera tror han hun har et stort talent som komiker.

- Det virket ikke som om hun var blitt bedt om å framføre linjene. Jeg ble overrasket. Hun er virkelig morsom!, sier han til People.

Selv har Britney beskrevet komi-rollen som "en flott opplevelse".

- Alle var så hyggelige mot meg. Jeg har hatt det kjempegøy, sier hun til People.

Britney-episoden vil bli sendt på amerikansk TV 24. mars. Det er ikke kjent når den eventuelt vil bli vist på TV 3, som viser serien i Norge.

Se reklameklippet her:
LES OGSÅ: Britney + Mel =sant?