Meghan Markle og prins Harry:

Kan velge «Baywatch»-stjerne til brudepike

Meghan Markle og prins Harry har drøye seks måneder på seg til å planlegge bryllupet.

BRYLLUP: Når prins Harry og Meghan Markle gifter seg neste år, kan hun velge sin venninne og «Baywatch»-stjerne Priyanka Chopra som brudepike. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Når prins Harry og Meghan Markle gifter seg neste år, kan hun velge sin venninne og «Baywatch»-stjerne Priyanka Chopra som brudepike. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tidligere denne uken ble datoen for når prins Harry (33) og hans utkårede Meghan Markle (36) skal gi hverandre sitt «ja» avslørt.

19. mai neste år vil prinsen få sin prinsesse, og spekulasjonene rundt bryllupet har satt fart etter at de to turtelduene annonserte at de hadde forlovet seg.

Glad på venninnens vegne

Trolig er de allerede godt i gang med planleggingen av den store dagen, og ikke minst hvem som skal ta del i bryllupet deres.

«Baywatch»-stjernen Priyanka Chopra er en nær venn av Meghan, og flere hevder at hun kan få den viktige rollen av å være brudepike, ifølge OK! Magazine.

SPESIELL GJEST: Priyanka Chopra kan få en viktig rolle under Meghan og Harrys bryllup. Foto: Shutterstock
SPESIELL GJEST: Priyanka Chopra kan få en viktig rolle under Meghan og Harrys bryllup. Foto: Shutterstock Vis mer

Da Meghan og Harry annonserte forlovelsen, var Priyanka en av de første til å sende sin gratulasjon og lykkeønskninger til paret.

- Gratulerer til venninnen min Meghan Markle og prins Harry. Jeg er så glad for deg Meg (Meghan). Du fortjener alltid det beste. Fortsett med det smittsomme smilet, skrev hun under et bilde av de nyforlovede.

Meghan og Priyanka har vært nære venner de siste årene, og møttes på en fest i Toronto under innspillingen av «Suits».

Meghan på sin side har tidligere også delt bilder sammen med venninnen på sin Instagram-profil.

- Denne perlen. Tusen takk for den beste dagen med jenteprat, Priyanka, skrev hun.

Vielsen 19. mai kommer til å finne sted i St. George's Chapel på Windsor Castle.

- Det kommer til å bli et fantastisk vårbryllup i England. Prins Harrys storebror prins William og hertuginne Kate giftet seg også på våren, 29. april 2011. Også Harrys far prins Charles giftet seg med hertuginne Camilla i april. Så man kan jo nesten si at det har blitt en tradisjon med vårbryllup i den britiske kongefamilien, sa Se og Hørs kongehusekspert, Anders Stavseng da datoen ble kjent.

Feirer jul sammen

Kunngjøringen av bryllupsdatoen kom få dager etter at det ble kjent at amerikanske Markle er blitt invitert til å feire jul med den britiske kongefamilienpå Sandringham Castle i Norfolk.

Invitasjonen bryter med dronning Elizabeths tradisjon om å ikke invitere personer som ikke er giftet inn i kongefamilien, til julefeiringen.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer Vis mer

- Først og fremst tror jeg at Harry og Meghan ønsker å feire jula sammen - og hun har jo sitt hjem «over there».

- Dessuten tror jeg det spiller inn at dronningen og prinsgemalen begge er blitt så gamle, at man kanskje ikke kan regne med så mange flere julefeiringer med dem begge, sa TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til Dagbladet tidligere denne uka.

Vårbryllup

​Nyheten om forlovelsen mellom prins Harry og «Suits»-skuespilleren ble annonsert den 27. november. Allerede den gang meddelte Kensington Palace at bryllup kom til å finne sted neste sommer.

MØTTE FOLKET: Tidligere denne måneden møtte Harry og Meghan folket i Nottingham. De var begge svært populære. Foto: Shutterstock.
MØTTE FOLKET: Tidligere denne måneden møtte Harry og Meghan folket i Nottingham. De var begge svært populære. Foto: Shutterstock. Vis mer

Dagen etter fulgte det britiske kongehuset opp med en presisering, der det het at bryllupet vil bli lagt til mai 2018. Og nå er altså den endelige datoen satt.

Det kongelige bryllupet arrangeres dermed noen uker etter at hertuginne Kate, som venter sitt tredje barn med prins William, har termin. I oktober ble det kjent at den lille er ventet i april 2018.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer for håndballjentene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer