Ed Sheeran:

Kan være siste sjanse

Ed Sheeran tar grep for familien.

POPSTJERNE: Ed Sheeran skal snart ut på en fem måneders lang turné. Foto: Jonathan Horle / Pa Photos / NTB
POPSTJERNE: Ed Sheeran skal snart ut på en fem måneders lang turné. Foto: Jonathan Horle / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske artisten Ed Sheeran (30) fikk sitt store gjennombrudd i 2011, for hele ti år siden, da han ga ut debutsingelen «The A Team». LåtEN ble umiddelbart populær og toppet hitlistene verden over.

Siden den gang har Sheeran aldri sett seg tilbake, men fortsatt å levere hit etter hit.

For tiden er han aktuell med sin kommende Europa-turné, der den første konserten er i Dublin i april neste år.

Men alt har en slutt, også for popstjerner. Etter ti år som en av verdens største artister, kan det se ut til at «The A Team»-sangeren har blitt mett på turnélivet.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

- Ville hatet det

Etter den kommende turnéen, som har fått navnet «The Mathematics Tour», eller «+ - = ÷ x Tour» som den egentlig heter, kommer han trolig ikke til å dra på en stor turné igjen. Det forteller han selv i podkasten «Tell me a lesson» på BBC, ifølge Ekstra Bladet.

- Jeg ville hatet å gjøre dette i 20 år og at forholdet til barna mine hadde lidd på grunn av det - fordi jeg valgte jobb framfor dem, forteller han ærlig, og legger videre til:

- Jeg tror det handler om å finne balansen i det – og jeg tror ærlig talt at etter neste turné jeg skal ut på, kan jeg ikke se meg selv gjøre det igjen på den måten.

I fremtiden kan Sheeran se for seg å reise på turné seks uker om sommeren eller seks uker om vinteren. På den måten får han tilbrakt mye mer tid med kona Cherry Seaborn (29) og datteren Lyra Antarctica (1).

LIL NAS X: Tidligere i år slapp artisten Lil Nas X en kontroversiell musikkvideo som skapte reaksjoner blant fans og ikke-fans. Nylig slo han til igjen. I den nye musikkvideoen til låten «Industry Baby» figurerer superstjernen naken. Video/YouTube. Vis mer

Under «The Mathematics Tour» skal 30-åringen ha konserter i både Danmark, Sverige og Finland. Nordmenn må imidlertid ut av landet hvis de ønsker å få med seg en av konsertene, da han ikke har lagt inn et stopp i Norge på den fem måneder lange Europa-turnéen.

Artisten har også tidligere tatt en pause fra turnélivet, den gang på ett år. Det var i 2019 mens han jobbet med albumet «Equals», som for øvrig ble en stor suksess.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er datteren til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer