Katarina Flatland:

- Kan være noe ordentlig dritt

Programlederen åpner seg om sykdommen.

ÆRLIG: Katarina Flatland deler ærlig bilde og tekst med følgerne sine. Foto: Privat
ÆRLIG: Katarina Flatland deler ærlig bilde og tekst med følgerne sine. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Katarina Flatland (32) har tidligere fortalt ærlig om hverdagen med diabetes type en, en sykdom hun fikk påvist i 2013.

Blant annet har 32-åringen fortalt at hun er nødt til å være nøye med å måle blodsukkeret, spise riktig og sette insulin når det trengs.

På Instagram har hun denne uken delt et åpenhjertig innlegg om sykdommen i forbindelse med at det er 100 år siden livreddende insulin ble brukt for første gang.

- Takknemlig

«Og i dag så jeg et innslag på 'God morgen Norge' som gjorde sterkt inntrykk på meg. Om en fyr som delte åpent om at han som ungdom hadde brydd seg lite om å ta diabetesmedisinene sine, og som i dag måtte takle store konsekvenser som følge av dette», skriver hun til et bilde av seg selv, hvor man ser insulinpumpe på armen og sensor på magen hennes.

Videre skriver Flatland at dersom hun hadde fått diabetes i yngre alder, hadde hun kanskje gjort det samme.

«For diabetes kan som jeg har sagt før, være noe ordentlig dritt. 50 % av tida irriterer jeg meg over dingsene på kroppen som piper og ikke akkurat setter prikken over i’en når jeg pynter meg», skriver hun videre, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.