- Kan være livstruende

Legene vil nekte Charlotte Perrelli å stå på scenen de neste ukene.

KOLLAPSET: Det var i forrige uke at Charlotte Perrelli kollapset og ble kjørt i hui og hast til sykehuset. Foto: Stella Pictures
KOLLAPSET: Det var i forrige uke at Charlotte Perrelli kollapset og ble kjørt i hui og hast til sykehuset. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var i forrige uke at Charlotte Perrelli (33) kollapset og ble kjørt i hui og hast til sykehuset. Hennes manager Staffan Jordansson fortalte da at GP-stjernen var utbrent.

Men nå viser det seg at Perrellis helsetilstand er mer alvorlig enn først antatt.

Aftonbladet skriver torsdag at Perrelli skal ha blitt rammet av hjernehinnebetennelse og akutte magesmerter. Nå vil legene nekte henne å stå på scenen i ukene fremover.

- Infeksjonen kan være livstruende, sier lege Bo Berglund til nettsiden.

Også på sin egen hjemmeside forteller Perrelli om sykdommen. Men artisten regner med å være på scenen igjen til helgen. Men legene vil nå gjøre alt de kan for at den svenske GP-stjernen avlyser.

- Er det et virus tar det lang tid å komme seg, da bør man holde sengen i minst to uker. Det er alvorlig og man skal ta det med ro. Ellers kan man blir skikkelig dårlig, sier lege Peter Adolfsson til Aftonbladet.

Den siste tiden har vært svært tøff for Charlotte som nylig fortalte at hun og ektemannen skulle skilles. Hun var også en av de store favorittene i Melodi Grand Prix-finalen, men havnet til slutt på en skuffende 18. plass. Etter GP-nederlaget skal hun ha brutt fullstendig sammen.

LES OGSÅ: - Hun er helt utbrentVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer