Emma og Bruce Willis:

- Kan være lammende

Skuespillerkonen åpner om opp tiden etter ektemannens sykdom ble påvist.

HERR OG FRU WILLIS: Bruce Willis og Emma Heming Willis giftet seg i 2009. Foto: Johns PKI/Splash News/NTB
HERR OG FRU WILLIS: Bruce Willis og Emma Heming Willis giftet seg i 2009. Foto: Johns PKI/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I mars ble det kjent at Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Hun avslørte samtidig at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Lurte alle - Reklamefilmen med Bruce Willis fikk mange til å glede seg forgjeves. VIDEO: Advanced Auto Parts. REPORTER: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

Siden den gang har flere av hans familiemedlemmer hyllet «Red»-stjernen - både som skuespiller og familiefar.

Nå åpner konen Emma Heming Willis (44) opp om tiden etter at ektemannens diagnose ble stilt.

«Lærer å leve med det»

Skuespillerens kone tok til Instagram på tirsdag for å dele en video i forbindelse med «National Grief Awareness day», det skriver Independent.

Snutten viser Heming Willis gjøre ulike hobbyer, som trening, hagearbeid og tennis. Parets to døtre, Mabel (10) og Evelyn (8), dukker også opp i snutten.

«Dette var en sommer for å oppdage seg selv - finne nye hobbyer, gå ut av komfortsonen og være aktiv. Sorgen min kan være lammende, men jeg lærer å leve med det», skrev 44-åringen under videoen.

Den tidligere modellen deler også noen ord om sorg hun lærte av stedatteren, Scout (31), som skuespilleren har fra ekteskapet med ekskonen Demi Moore (59). Moore og Willis har også døtrene Rumer (34) og Tallulah Willis (28) sammen.

«Som min stedatter Scout LaRue Willis sa til meg, sorg er den dypeste og reneste formen for kjærlighet. Jeg håper du finner trøst i det også».

BEUNDRINGSVERDIG: Den svenske håndballstjerna, Jenny Carlson har valgt å være åpen om sin sykdom, noe hun har fått mye positive tilbakemeldinger om. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Påvirket min mentale helse

Dette er ikke første gang hun åpner seg om familiens tøffe år. I mai snakket Heming Willis til The Bump.

- Jeg setter min families behov over mine egne, som jeg har funnet ut at ikke gjør meg til noen slags helt. Mengden av omsorg for alle i hjemmet påvirket min egen mentale helse og helse generelt, og det var ikke bra for noen i familien min.

I forbindelse med farsdag delte døtrene Rumer og Tallulah rørende hyllester til pappa Willis i juni.

«Pappa. For et privilegium det er å være datteren din hver dag. Jeg elsker deg så mye. Du er den kuleste katta i byen», skrev Rumer Willis til et en bildekarusell med barndomsbilder med faren.

«Du er den desidert kuleste vennen min. Du viste meg hvordan å elske noen med et smil, at styrken ligger i å være en selvopptatt tøysekopp, lærte meg denne fine måten å få armene dine til å vokse og strekke seg og holde så mange mennesker som mulig, tett og koselig», skrev Tallullah Willis til en rekke bilder av faren.

LES OGSÅ: Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen: Full klinsj: - Intens

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer