Emma og Bruce Willis:

- Kan være lammende

Skuespillerkonen åpner om opp tiden etter ektemannens sykdom ble påvist.

HERR OG FRU WILLIS: Bruce Willis og Emma Heming Willis giftet seg i 2009. Foto: Johns PKI/Splash News/NTB
HERR OG FRU WILLIS: Bruce Willis og Emma Heming Willis giftet seg i 2009. Foto: Johns PKI/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I mars ble det kjent at Bruce Willis (67) gir seg som skuespiller. Nyheten ble delt av Willis' datter, Rumer Willis (33), i et Instagram-innlegg.

Hun avslørte samtidig at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

Siden den gang har flere av hans familiemedlemmer hyllet «Red»-stjernen - både som skuespiller og familiefar.

Nå åpner konen Emma Heming Willis (44) opp om tiden etter at ektemannens diagnose ble stilt.

«Lærer å leve med det»

Skuespillerens kone tok til Instagram på tirsdag for å dele en video i forbindelse med «National Grief Awareness day», det skriver Independent.

Snutten viser Heming Willis gjøre ulike hobbyer, som trening, hagearbeid og tennis. Parets to døtre, Mabel (10) og Evelyn (8), dukker også opp i snutten.

«Dette var en sommer for å oppdage seg selv - finne nye hobbyer, gå ut av komfortsonen og være aktiv. Sorgen min kan være lammende, men jeg lærer å leve med det», skrev 44-åringen under videoen.

Den tidligere modellen deler også noen ord om sorg hun lærte av stedatteren, Scout (31), som skuespilleren har fra ekteskapet med ekskonen Demi Moore (59). Moore og Willis har også døtrene Rumer (34) og Tallulah Willis (28) sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer