Desta Marie Beeder:

- Kan være ganske irriterende

«God morgen Norge»-programlederen åpner seg om privatlivet.

MORGENFUGL: Desta Marie Beeder pendler ukentlig mellom Bergen og Oslo for å være med på TV-sendingene. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MORGENFUGL: Desta Marie Beeder pendler ukentlig mellom Bergen og Oslo for å være med på TV-sendingene. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2011 ble Desta Marie Beeder (34) kjent som værmelder i TV 2, og de seneste årene har hun vært å se som morgenfugl på «God morgen Norge».

Med sendestart klokken fem på syv hver ukedag, er det ingen hemmelighet at programlederne har noen heftige tidspunkt for når vekkerklokken skal ringe.

Beeder kan imidlertid fortelle overfor Se og Hør at hun ikke går under kategorien «morgengretten».

Desta Marie Beeder i TV2-programmet "Hva har du i bagasjen?" der hun får treffe familien sin igjen. Vis mer

- Må passe meg

Det forteller hun når Se og Hør møter programlederen under premieren av Eyvind Hellstrøm (73) og Truls Svendsens (49) nye program «Truls á la Hellstrøms Bistro».

- Jeg må stå opp ... skal vi se, nå er klokken kvart over seks, og jeg må stå opp om åtte-ni timer. Det er ti over halv fire, ja, sier hun og ler.

Foto: Morten Eik / Se og Hør
Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Er du morgengretten, eller en morgenperson?

- Vet du hva, jeg lever mitt beste liv på morgenen. Det jeg må passe meg for er jo at ikke alle jeg jobber med gjør det. For eksempel Espen (Fiveland journ.anm.), min kjære makker, kan jeg ikke tulle så mye med før halv seks, så da må jeg passe meg litt. Men etter det smeller det, men før synes han nok jeg kan være ganske irriterende, ler hun.

Trives utenfor rampelyset

Beeder har fast base i hjembyen Bergen, men jobber i Oslo. Det betyr at hun pendler mellom de to storbyene én gang i uken.

- Blir du ikke litt lei?

- Nei, nei, nei, det er kjempestas, sier hun halvveis ironisk, og fortsetter:

«SWIPE UP»: sang Martine Lunde på «God Morgen Norge». Eller, gjorde hun egentlig det? Video: TV 2 Vis mer

- Neida, det går veldig bra. Det er jo litt deilig å komme hjem til Bergen, for jeg har all jobb og alt sånt her i Oslo, så er Bergen mer fjell, fjord og avslapping. Miksen er veldig fin.

Hjemme i Bergen bor også ektemannen Boris Klyve, som hun har vært i et forhold med i nesten ti år - seks av dem som ektepar. Paret møttes på arbeidsplassen i TV 2.

- Det er nesten så jeg glemmer det (at de er gift journ.anm.), haha. Vi har vært gift i seks år, og sammen i nesten ti. Men han liker seg veldig godt utenfor rampelyset, og det tenker jeg er helt topp. Han er super duper og veldig fin, og veldig fornøyd med å slippe å være med på sånne her ting, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Jeg skrek av glede!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer