- Kan være ferdig med fotball for godt

John Carew avslører at han vurderer å legge opp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: John Carew (32) var blant gjestene da Elle arrangerte sin årlige sommerfest i Oslo. Carew forlot London-laget West Ham etter at kontrakten hans nylig gikk ut, og har for tiden ingen klubb.

Til Seoghør.no avslører Carew nå at han ikke vet om han vil legge opp eller fortsette med fotballen.

- Jeg får se om jeg skal fortsette å spille, og om jeg skal finne meg en ny klubb. Det har jeg ikke bestemt meg for ennå. Jeg skal ha ferie frem til august, så får jeg bestemme meg da. Det er ikke noe stress, sier Carew til Seoghør.no.

- Men er det en mulighet for at du er ferdig som fotballspiller, Carew?

- Det er en mulighet for det og, jeg har ikke bestemt meg. Vi får se om en måned eller to.

Fotballstjernen har den siste tiden blitt fotografert sammen med flere kvinnelige stjerner, blant annet Whitney Port og modellen Hofit Golan (29). Med bildene kommer kjæresteryktene, men det er noe Carew tar med knusende ro.

- Jeg kjenner folk overalt og har venner overalt, og da oppstår det rykter. Det forholder jeg meg ikke til i det hele tatt. Det bryr jeg meg ikke om, sier Carew.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Arbeidsledig Carew koste seg med venninnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer