Kan være ferdig i «Skal vi danse»

Det spøker for Aylars videre deltagelse i TV 2-programmet.

TIL NY SJEKK: - Det jeg kan si om Aylars tilstand er at hun fortsatt hviler og at hun i dag snart skal på en ny legesjekk, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures
TIL NY SJEKK: - Det jeg kan si om Aylars tilstand er at hun fortsatt hviler og at hun i dag snart skal på en ny legesjekk, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: Artist og tidligere modell Aylar Lie (26) har imponert kraftig i årets «Skal vi danse», men søndag fikk deltagelsen hennes et stort slag for baugen da hun under Oslo Maraton kollapset og måtte ha assistanse av ambulansepersonell. 

26-åringen besvimte nemlig etter 11 km av det 21,1 kilometer lange halvmaratonløpet.

- Hun har bare besvimt. Det var litt overambisiøst av henne etter to lungebetennelser på tre måneder. Hun løp som ledsager for en blind og besvimte helt på slutten. Det oppleves litt skummelt, men det det opplevdes mok mer dramatisk enn det var, sa hennes manager David Eriksen til VG Nett etter hendelsen. 

Siden den gang har Aylar brukt tiden til å hvile ut. Når vi skriver onsdag formiddag har hun fortsatt ikke gjennomført en eneste dansetrening denne uka. Det bekrefter også TV 2 til Seher.no.
 
- Det jeg kan si om Aylars tilstand er at hun fortsatt hviler og at hun i dag snart skal på en ny legesjekk, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no.

Fortsatt er mye uavklart rundt Aylars tilstand. Men fra TV 2-hold bekreftes det at det spøker for den ivrige dansedeltagerens videre deltagelse i det populære danseprogrammet.

- Vi tar hensyn til hva legen sier, og hva Aylar selv føler seg bekvem med. Ut fra det jobber vi nå med ulike løsninger internt i produksjonen, forteller Berge.

- Tenker du her på hennes videre deltagelse i programmet, eller på når hun er tilbake i trening?

- Begge deler. Vi tar hensyn til både hva legen, Aylar selv og den øvrige «Skal vi danse»-produksjonen ønsker og mener, forteller Berge, som understreker at det ikke er bestemt hvorvidt Aylar skal fortsette med dansingen.
 
Ifølge Berge er det ikke utenkelig at den uheldige 26-åringen svinger seg på parketten kommende lørdag.

- Vi har opplevd sykdom og skader i «Skal vi danse» tidligere, blant annet da Sigurd Sollien ble skadet og - etter råd fra legen - valgte å trekke seg. I dette tilfellet gjør vi det som vi føler er det beste for Aylar selv, forteller TV 2-medarbeideren.

Etter hva Seher.no kjenner til vil sannsynligvis en avgjørelse bli tatt i løpet av onsdagen.

- Så langt i produksjonen har Aylar levert glimrende innsats. Vi håper at vi får et positivt utfall i denne saken, sier Unn Grethe Berge til Seher.no.

Ifølge TV 2 har Aylar onsdag ikke vært tilgjengelig for kommentar. Men på bloggen sin tirsdag skrev hun følgende:

«Siden hendelsen på søndag har jeg måttet holde meg i ro. Jeg føler meg ennå ikke helt i form, og det er uvisst når jeg er tilbake på dansetreningen. Tusen takk for alle hyggelige meldinger jeg har fått de siste dagene. Det setter jeg stor pris på! Sender også en takk til de som tok vare på meg idet jeg falt om, og ambulansepersonalet som tok hånd om meg».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å storgrine