TJENER PENGER: Rob Kardashian og Blac Chynas barn er ennå ikke født, men paret blir stadig tilbudt millioner for bilder av barnet og deres kommende bryllup.  Foto: Pa Photos
TJENER PENGER: Rob Kardashian og Blac Chynas barn er ennå ikke født, men paret blir stadig tilbudt millioner for bilder av barnet og deres kommende bryllup. Foto: Pa PhotosVis mer

Kan tjene millioner på sitt ufødte barn

Rob Kardashian og Blac Chyna har fått flere grunner til å smile etter sin sjokk-avsløring.

SEOGHØR.NO: Til høsten er Kardashian-familiens nyeste medlem ventet til verden når Robert Kardashian (29) og forloveden Blac Chyna (28) blir foreldre.

Helt siden paret avslørte den uventete graviditeten i april, har det omdiskuterte paret fått voldsom oppmerksomhet, ikke minst på grunn av Blac Chynas tidligere forhold til rapperen Tyga (26).

Tyga var inntil nylig sammen med Robs halvsøster Kylie Jenner (18).

Parets popularitet øker stadig og nå byr ulike magasiner over hverandre for å sikre rettighetene til de første bildene av babyen.

Nettsiden TMZ hevder at Rob og Blac allerede har blitt tilbudt ni millioner kroner for bildene - et halvt år før barnet er ventet til verden.

POPULÆRE: De siste ukene har Rob og Chyna livnært seg ved å gjeste forskjellige utesteder. Her er de på flyplassen i Los Angeles.  Foto: Xposure
POPULÆRE: De siste ukene har Rob og Chyna livnært seg ved å gjeste forskjellige utesteder. Her er de på flyplassen i Los Angeles. Foto: Xposure Vis mer

Babybilder er nemlig god butikk i Hollywood.

Jennifer Lopez tjente også ni millioner kroner da hun solgte bilder av tvillingene Max og Emme i 2008.

Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha håvet inn over 50 millioner kroner da de solgte bilder av ungeflokken. Penger de ga til veldedighet.

Bryllupet kan bli innbringende

Interessen for Rob Kardashian og hans privatliv er stor, etter at han i årevis levde som en eremitt.

Rob skal ha vært deprimert, blant annet på grunn av sin økende vekt. Etter at han møtte Chyna, ser det derimot ut til at livet er tilbake på skinner for Kardashian-broren, som også planlegger bryllup med sin utkårede.

Dersom paret bestemmer seg for å selge bryllupsbildene, kan de forvente seg en god slump med penger, spesielt hvis Robs berømte familie er tilstede. Muligens blir dette også sendt som en del av familiens realityshow «Keeping up with the Kardashians».

Planlegger eget TV-show

Da Robs søster Kim giftet seg med Kanye West i 2014, skal paret ha blitt tilbudt utrolige 100 millioner kroner for bryllupsbildene! Istedet bestemte de seg for å dele dem med fansen på sosiale medier. Det skriver nettstedet Perezhilton.

Kris Jenner (60) er også i ferd med å planlegge sønnens eget realityshow. Et program som vil følge Rob og Chyna over seks episoder, og inkludere både barnefødsel og bryllup.

- De føler at å ha sitt eget TV-show, med hjelp fra Kris Jenner, er den beste måten å tjene penger på situasjonen, forteller en kilde til Radaronline.

Paret skal ifølge nettsiden ønske seg 45 millioner kroner for realityserien.

Hverken Rob Kardashian eller hans forlovede har kommentert de siste påstandene.

STOR INTERESSE: Robert Kardashian og Blac Chyna har fått enorm medieoppmerksomhet etter sin lynraske romanse som startet i januar.  Foto: Broadimage
STOR INTERESSE: Robert Kardashian og Blac Chyna har fått enorm medieoppmerksomhet etter sin lynraske romanse som startet i januar. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Blac Chyna viste frem Kardashian-babyen