Kan tjene fett på ekskonas død

Bobby Brown vil avsløre hemmelige detaljer om Whitney.

AVSLØRENDE BOK: Bobby Brown har skrevet en avslørende bok om sin avdøde ekskone Whitney Houston. Nå ønsker han å tjene penger på dødsfallet ved å utgi boka. Foto: All Over Press
AVSLØRENDE BOK: Bobby Brown har skrevet en avslørende bok om sin avdøde ekskone Whitney Houston. Nå ønsker han å tjene penger på dødsfallet ved å utgi boka. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bobby Brown kan tjene fett på ekskona Whitney Houstons død ved å gi ut en avslørende bok om henne.

Ifølge The Huffington Post er timingen for boka perfekt, og Brown har allerede dollar-tegn i øynene.

Og sangstjernens eks har planene klare om en utleverende bok om Whitney. I 2008 hadde han en bok om ekskona klar, men den gang ble den ikke utgitt.

- I 2008 var ikke interessen rundt en bok om Whitney Houston så stor, hun hadde falt litt utenfor radaren den gang. Men etter hennes tragiske dødsfall har markedet endret seg. Nå er tiden inne for en bok som gir et ærlig og detaljert innblikk i Whitneys liv, sier en forlegger til Huffington Post.

Den eneste haken for Bobby er at han signerte en taushetsplikt-kontrakt med sin ekskone like etter skilsmissen i 2006, men ifølge den amerikanske avisen er han likevel villig til å gi ut boka i bytte mot en heftig lønnslipp.

- Her snakker vi om en mann som forlot ekskonas begravelse fordi han ikke likte plassene han fikk tildelt, for deretter å dra rett på spillejobb etterpå.
 
- Han gikk ikke på scenen den kvelden fordi han trengte å synge sine største hits eller fordi Whitney ville ha ønsket det. Han gjorde det for pengene, av nøyaktig samme grunn som at han nå vil utgi denne boka, sier en venn av Whitney til RadarOnline.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Bobby Brown stormet ut - og snek seg inn igjen 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer