Kan tjene 1,2 mrd. på mobilspill

Mange er hekta på Kardashian-spillet på telefonen - og det gir klingende mynt i kassa for realitystjernen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den nygifte realitystjernen Kim Kardashian har ikke akkurat pengeproblemer, selv om hun nektet å betale hotellregningen etter bryllupsreisen i Irland. Ettbarnsmoren er stadig på jakt etter nye inntekter og flere bein på.

Et av disse nye beinene er spillet "Kim Kardashian: Hollywood", hvor du på mobilen får et innblikk i jetsett-livet hennes. Nå kan hun tjene over 1,2 milliarder kroner årlig på spillet, ifølge finansnettsiden Bloomberg.

De skriver at dette kan bli hennes mest innbringende prosjekt noensinne.

- Det har vært en utrolig kul opplevelse å lage spillet, og jeg er så glad for at folk liker det, sa realitystjernen selv nylig til E!News.

Spillet er gratis å laste ned, men det er slett ikke gratis å spille det - i alle fall hvis du har tenkt å oppnå A-stjernestatus på kort tid. Men du får et smak av Kim Kardashians verden på telefonen din. Du kan date og dumpe andre kjendiser - og virkelig dominere den røde løperen.

- Digitale Kim er en tro kopi av den virkelige utgaven, skriver E Online.

Les også: Våt Kim måtte reddes fra Valentino-show

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer