KAN OVERLEVE?: Patrick Swayze reagerer svært godt på cellegiftbehandlingen han nå gjennomgår.  Foto: All Over Press
KAN OVERLEVE?: Patrick Swayze reagerer svært godt på cellegiftbehandlingen han nå gjennomgår. Foto: All Over PressVis mer

Kan Swayze bli frisk?

"Dirty Dancing"-stjernen reagerer positivt på cellegiftbehandling.

SEHER.NO: For kun èn måned siden kom sjokkbeskjeden om at "Dirty Dancing"-stjernen Patrick Swayze (55) har fått kreft i bukspyttkjertelen.

Det var National Enquirer som først skrev om saken, og bladet slo da fast at Swayze bare hadde 5 uker igjen å leve.

Sykdommen ble senere bekreftet av Swayzes lege, George Fisher, men legen nektet for at den 55 år gamle skuespilleren bare hadde fem uker igjen å leve.
Og nå kan Fisher komme med nok en god nyhet til alle Swayze-fans.

Filmstjernens kropp reagerer nemlig svært positivt på cellegiftbehandlingen han har fått den siste måneden, skriver People.

Dermed er håpet om at Swayze skal overleve den alvorlige sykdommen blitt betraktelig større.

- Vi er utrolig glade og takknemlige for den positive responsen Patrick har hatt til behandlingen. I tilllegg tror vi at alle bønnene og de gode tankene som har blitt sendt hans vei har hatt en stor innvirkning. Tusen takk, sier hans kone Lisa Niemi.

Ifølge Fisher skal Stanford fortsette med behandlingen av Swayze.

- Patrick Swayze fortsetter å reagere godt på hans behandling for kreft i bukspyttkjertelen. Og på grunn av denne fantastiske responsen, vil han forsette behandlingen ved Stanford, sier Fisher.

Siden Swayze offentliggjorde at han har fått kreft i forrige måned, har han gjennomgått flere cellegiftkurer, men ikke strålebehandling.

Kreft i bukspyttkjertelen er ikke blant de vanligste kreftformene, men regnes som den kanskje aller farligste. I tilfelle en svulst ikke kan fjernes med kirurgi, kan pasienten tilbys livsforlengende cellegift, men det er begrenset hvor lenge dette har effekt, står det om sykdommen, på Rikshospitalets hjemmesider.

Men på tross av de dystre spådommene, velger altså Swayzes leger å se positivt på de nye resultatene.

LES OGSÅ: - Patrick røyker fortsatt