- Kan stille opp naken på cover

Men først må Victoria Beckham føle seg sikker på at hun blir historiens mest sexy gravide covergirl...

LETTKLEDD: Posh har flere ganger stilt opp lettkledd. Denne gangen hevdes det at hun vurderer å kaste alle klærne. Foto: Emporio Armani
LETTKLEDD: Posh har flere ganger stilt opp lettkledd. Denne gangen hevdes det at hun vurderer å kaste alle klærne. Foto: Emporio Armani Vis mer
SEHER.NO: Kjendismagasinet Star skriver at Victoria Beckham (36) vurderer å kaste klærne på forsiden av Vogue, for å vise fram babymagen.

Superstjernen skal ifølge bladet være i samtaler med redaktør Anna Wintour om å få til en avtale som det vil bli snakket om i lengre tid.

- Dette er ikke en veldig vanlig ting for Vogue å gjøre, men de kan nok få det til å funke, og få det til å bli «fashion», forteller en kilde til bladet.

Ingen papirer skal foreløpig være underskrevet, og det hevdes at Victoria kun kommer til å gå med på å stille opp, dersom hun føler seg sikker på at hun blir den mest sexy gravide kvinnen som noen gang vil pryde et magasin-cover.

Nettstedet 3am.co.uk  er ikke overbevist over ryktene som florerer.

«Da Demi Moore poserte naken for mange år siden, var det ikonisk og kontroversielt. I disse dager virker det som alle stjerner fra Claudia Schiffer til Chanelle Hayes bruker graviditeten som en mulighet til å kaste klærne for det magasinet som har den feteste lommeboka og de mest generøse fotoshopperne», skriver nettstedet.

Beckham har flere ganger stilt opp lettkledd for Armani. Det samme har ektemannen David Beckham (35).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Det blir en jente!