UTELUKKER LITE: - Jeg ser på Lasse som en venn, men man skal aldri si aldri, sier Kristina til Se og Hør. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
UTELUKKER LITE: - Jeg ser på Lasse som en venn, men man skal aldri si aldri, sier Kristina til Se og Hør. Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

- Kan skjønne at de kaller oss for kjærester

De to «Farmen»-deltagerne synes ikke det er rart at spekulasjonene oppstår...

SEOGHØR.NO: Kristina Austrheim Bratten (21) og Lasse Rød Hansen (23) har fått mye oppmerksomhet i årets «Farmen» på TV 2, der de raskt fant tonen og ble gode venner.

Mange vil imidlertid si at de to har stått for det nærmeste man kan komme en «Farmen»-romanse denne høsten.

Så langt har det gått, at flere av de andre på gården kaller Kristina og Lasse for et par, noe også Morten Heggdal (44) gjorde i mandagens episode.

- De er jo faktisk kjærester, sa den staute politimannen fra Namsos.

Til Se og Hør erkjenner «Farmen»-Kristina at hun forstår hvorfor de andre omtaler dem som om de skulle hatt et forhold.

- Jeg tror nok Morten sier det med et glimt i øyet, at han mener det som en spøk. Vi har i hvert fall aldri sagt det selv. Ja, det var antydning til flørting, men vi er bare venner - og det var vi på «Farmen» også. Jeg tror de vet at vi ler av det, forteller den vakre 21-åringen.

Kristina legger ikke skjul på at hun ble svært glad kjekkasen fra Sauda.

- Jeg kan skjønne at de andre kalte oss for kjærester. Vi koste oss jo veldig, og lo og jobbet sammen. De var vel kanskje litt irritert over at vi hadde det så gøy sammen, sier hun lattermildt.

Skjønner spekulasjonene

I mandagens episode fikk TV-seerne også se at Førde-jenta slet med å holde tårene tilbake da hun - gjennom et brev - utpekte nettopp Lasse som ny storbonde.

- Det var følelsesladet, jeg er jo veldig glad i ham. Jeg sa at jeg kom til å savne ham mest og da ble jeg veldig emosjonell...

- Skjønner du at det oppstår spekulasjoner?

- Absolutt. Men det har seg sånn at jeg blir fort glad i folk, og vi vet selv hva vi føler for hverandre, mener Kristina.

- Det er ikke bare én gang at man har sett at gode venner etter hvert tar forholdet et steg videre. Kan det skje med deg og Lasse etter hvert tror du?

- He he, det har vi ikke tatt stilling til ennå. Jeg ser på Lasse som en venn, men man skal aldri si aldri, sier den flotte «Farmen»-deltageren til Se og Hør.

Neppe kjærester

Lasse Rød Hansen er enig med Kristina i at mye av det som ble sagt på «Farmen»-gården ble sagt med et glimt i øyet.

- Jeg tror det har å gjøre med at to unge, jevnaldrende mennesker finner hverandre og får en bra tone - noe vi gjorde. Jeg forstår det godt. Selv tror jeg at man i «Farmen» på en måte er avhengig av å finne en man blir ekstra glad i. Det kan like gjerne være en gutt, men for min egen del fikk jeg best kontakt med Kristina, mener han.

Lasse tror aldri forholdet kommer til å utvikle seg til noe mer enn et vennskap.

- Vi har ingen planer om å vi skal bli noe mer enn gode venner, nei. Som Kristina sier skal man aldri si aldri, men jeg har ingen slike følelser for henne og hun har heller ikke det for meg. Jeg er veldig glad for at vi har det gode forholdet til hverandre som vi har nå, sier han til Se og Hør.

«Farmen» sendes på TV 2 mandager, tirsdager og søndager klokken 21.45.

LES OGSÅ: - De løy meg midt i trynet