TILDE KARLSEN: Tilde Karlsen har drømt om å delta i Frøken Norge siden hun var liten. Når hun helt til topps ønsker hun å gjøre noe positivt for samfunnet. Foto: www.froken.no
TILDE KARLSEN: Tilde Karlsen har drømt om å delta i Frøken Norge siden hun var liten. Når hun helt til topps ønsker hun å gjøre noe positivt for samfunnet. Foto: www.froken.noVis mer

Kan puste lettet ut

2300 jenter meldte seg på årets Frøken Norge konkurranse. Nå står det kun 21 stykker igjen.

Gråt en skvett!


SEHER.NO: Endelig er semifinalistene klare. Det har vært en nervepirrende ventetid for 40 jenter som har gledet seg til å finne ut hvem som til slutt ville gå videre til semifinalen. Etter at det ble kjent at Stephanie Palomino Davadi (20) fikk en ny sjanse i konkurransen står nå 21 forventlingsfulle frøkner igjen.


Vi gratulerer de fem siste semifinalistene som ble sent søndag kveld ble avslørt: Charlotte Rustad (18), Stine Raastad (18),Tilde Karlsen (17), Charlotte Hauger (19) og Kirby Ann Basken (21).


- Jeg er så utrolig glad nå. Dere aner ikke! Jeg klarer så vidt å skrive for jeg sitter og skjelver som en gal. Da mitt navn ble sagt på TV ropte jeg bare "jaaaaaaaaa" så høyt jeg kunne, og jeg begynte å gråte. Ja, faktisk gråte, skriver en entusiastisk Charlotte Rustad i bloggen sin på Frøken Norge sine hjemmesider (ekstern lenke).


Men alt håp er fremdeles ikke ute for de utstemte jentene. Juryen skal nemlig hente inn igjen to wild cards i løpet av kort tid.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her.


Følg Frøken Norge 2007 på Seher.no!