- Kan noen hjelpe meg med bikinien?

Assistentene fikk mye å gjøre under supermodellens fotoshoot i Karibien. Se bildene!

OOOPS: Candice Swanepoels bikini holdt flere ganger på å dette ned under fotoshooten på St. Bart, men med hjelp fra stylisten fikk hun klærne under kontroll. Foto: Stella Pictures
OOOPS: Candice Swanepoels bikini holdt flere ganger på å dette ned under fotoshooten på St. Bart, men med hjelp fra stylisten fikk hun klærne under kontroll. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Candice Swanepoels bikini-shoot nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den sør-afrikanske skjønnheten Candice Swanepoel (23) har blitt en av verdens mest kjente modeller etter at hun fikk jobb som en av hovedjentene til det kjente undertøysmerket Victoria's Secret.

Men at selv erfarne modeller kan få problemer med å holde orden på sine minimale klesplagg, viste 23-åringen da hun i forrige uke var på den karibiske øya St. Barts for å ta bilder til en ny reklamekampanje.

Bikinien truet flere ganger med å skli ned, men med hjelp av av litt tape og inngripen fra stylisten og hennes personlige assistenter, ble resultatet til slutt som Swanepoel ønsket.

Swanepoels kropp har flere ganger fått fans og kostholdseksperter til å bekymre seg for om hun er for tynn. Men selv hevder hun at hun ikke er usunn.

- Jeg er helt sunn og lykkelig. Det er godt å vite hvor mye alle bryr seg om meg, men i dette tilfellet er alt bare bra og normalt, sa hun i april til People.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig sunn og lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer