Rihanna:

- Kan noen forklare meg hva dette er??

«Rumpeløse» tights vekker oppsikt.

MYSTERIUM: Flere stiller seg undrende til hva Rihannas nye klespåfunn er. Foto: Skjermdump Savage x Fenty / Pa Photos / NTB
MYSTERIUM: Flere stiller seg undrende til hva Rihannas nye klespåfunn er. Foto: Skjermdump Savage x Fenty / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Noe av det første man tenker på når man skal ta seg en løpetur, er trolig hvorvidt det man skal løpe i er behagelig og mykt mot kroppen - i tillegg til at det gir deg den støtten du trenger.

Derfor er det kanskje naturlig å anta at du ikke ville tatt deg en tur i skogsløypa med rumpa bar?

Skal vi tro Rihannas nye luftige kleskolleksjon, er det nettopp det hun ønsker at du skal gjøre.

Superstjernen Rihanna (33) har de seineste årene gjort stor suksess med merket Fenty, som produserer alt fra sminke til fasjonable klær. I samarbeidet Savange x Fenty tar hun imidlertid det hele denne gang litt lenger.

Nå kan du nemlig sette føttene dine inn på treningssenteret for en hard økt på romaskinen - med rumpesprekken synlig for resten av omverdenen.

- Litt merkelig

Plaggene, som vekker stor oppsikt på sosiale medier, er en hybrid mellom treningsleggings og undertøy. På hjemmesiden beskrives de som det perfekte valget for en hyggelig aften hjemme, med en «leken overraskelse».

Ivrige fans og øvrige har siden lanseringen sett på de rumpeløse leggingsene som litt av et mysterium, ifølge danske Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer