Rihanna:

- Kan noen forklare meg hva dette er??

«Rumpeløse» tights vekker oppsikt.

MYSTERIUM: Flere stiller seg undrende til hva Rihannas nye klespåfunn er. Foto: Skjermdump Savage x Fenty / Pa Photos / NTB
MYSTERIUM: Flere stiller seg undrende til hva Rihannas nye klespåfunn er. Foto: Skjermdump Savage x Fenty / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Noe av det første man tenker på når man skal ta seg en løpetur, er trolig hvorvidt det man skal løpe i er behagelig og mykt mot kroppen - i tillegg til at det gir deg den støtten du trenger.

Derfor er det kanskje naturlig å anta at du ikke ville tatt deg en tur i skogsløypa med rumpa bar?

Skal vi tro Rihannas nye luftige kleskolleksjon, er det nettopp det hun ønsker at du skal gjøre.

Superstjernen Rihanna (33) har de seineste årene gjort stor suksess med merket Fenty, som produserer alt fra sminke til fasjonable klær. I samarbeidet Savange x Fenty tar hun imidlertid det hele denne gang litt lenger.

Nå kan du nemlig sette føttene dine inn på treningssenteret for en hard økt på romaskinen - med rumpesprekken synlig for resten av omverdenen.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Litt merkelig

Plaggene, som vekker stor oppsikt på sosiale medier, er en hybrid mellom treningsleggings og undertøy. På hjemmesiden beskrives de som det perfekte valget for en hyggelig aften hjemme, med en «leken overraskelse».

Ivrige fans og øvrige har siden lanseringen sett på de rumpeløse leggingsene som litt av et mysterium, ifølge danske Se og Hør.

- Eh, kan noen der ute forklare meg hva dette er?? Det er faktisk litt for merkelig, lød det fra TikTok-brukeren Fathermarge.

Det gjorde at brukeren sweet_thaang kastet seg inn i debatten, med ønsket om å normalisere det hun kaller en «rumpekløft».

UTEN EN TRÅD: Iskrigerne sesong fem hadde nylig premiere på TV 2, og dette er mannfolk som vet å by på seg selv. VIDEO: TV 2 / Pambou. Vis mer

- Sitter nok langt inne

Stylist og moteekspert i «God Morgen Norge», Marianne Jemtegård (42), forteller at dette rett og slett er snakk om et klassisk viralt fenomen. Når Se og Hør sender over bilder av de noe spesielle plaggene, er hun nemlig ikke i tvil.

- Hva skal man si ... Her føler jeg Rihanna har skapt et klassisk viralt fenomen, som får mye oppmerksomhet uten noen praktisk funksjon, sier hun, og fortsetter:

- Det ville forundret meg stort hvis dette dukket opp på Sats eller Elixia, selv etter en lang inneperiode der alle er vant til å gå i pysjen. Selv for de som nå vil vise sine edlere deler, sitter det nok langt inne å vise rumpekløft - som jo har blitt et trendende fenomen.

42-åringen påpeker at dette trolig er et plagg som fungerer best til hjemmebruk. Hun mener likevel alt avhenger av hvor mye penger man er villig til å bruke på å «vise fram hele kalasen på hjemmefronten».

EVIGUNG: Jennifer Lopez sjokkerte alle på Versaces moteshow i Milano. Vis mer

- Det kan være effektivt hvis du har en mann som liker fotball. I anledning fotball-EM kan man jo kjøpe seg et par rumpeløse tights, spankulere foran tv-en og se om det har noen effekt, spøker hun, og legger til:

- Utover det har det nok ingen store treningsverdier. Det skal godt gjøres å gjøre mange squats med verdigheten i behold.

- Ville du tatt på deg et par sånne selv?

- Nei, nei, nei. Jeg må innrømme at jeg spesielt post-corona og i mangel på treningsgiv ikke ville ikledd meg et par rumpeløse tights med det første. Men er du fornøyd med hjemmetreningen du har gjort i denne perioden, er det bare å kjøre på. Kanskje send et nabovarsel først, bare.

LES OGSÅ: - Nye detaljer om romansen mellom Kanye og Irina

Foto: Skjermdump Savage x Fenty
Foto: Skjermdump Savage x Fenty Vis mer
Foto: Skjermdump Savage x Fenty
Foto: Skjermdump Savage x Fenty Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer