SJOKK FOR BRANGELINA: Zaharas biologiske bestemor hevder at 2-åringens mor lever. Nå ønsker hun å gjenforenes med datteren. Foto: All Over Press
SJOKK FOR BRANGELINA: Zaharas biologiske bestemor hevder at 2-åringens mor lever. Nå ønsker hun å gjenforenes med datteren. Foto: All Over PressVis mer

- Kan miste Zahara

Moren til Brangelinas datter Zahara skal være i live. Nå vil hun ha datteren tilbake.

SEHER.NO: For to år siden adopterte Angelina Jolie (32) datteren Zahara fra Etiopia. Nå prøver bortkomne familiemedlemmer til den lille jenta å få henne tilbake.

2-åringens biologiske bestemor hevder at papirarbeidet fra barnehjemmet "Wide Horizons For Children" ikke er i orden, og sier at barnebarnets mor fremdeles lever, skriver nettstedet cbs4denver.com.

Adopsjonspapirene som det amerikanske bladet In Touch Weekly har fått tak i bekrefter at Zahara har en bestemor og andre slektninger i Afrika, men begge foreldrene hennes skal være døde.

Likevel insisterer bestemoren på at hennes datter, Mentewab Dawit Lebiso, lever.

- Jeg vil at datteren min skal komme hjem å se hvor hun er fra, sier kvinnen som hevder å være Zaharas mor til In Touch, ifølge nettstedet.

- Hennes bestemor og jeg prøvde begge å oppdra henne så godt vi kunne, og jeg vil at hun skal komme hjem å få tilbake identiteten sin.

Også Zaharas tante, Zinash Haile Yenero, er opprørt over at "Tomb Raider"-stjernen ikke dobbeltsjekket at papirarbeidet var i orden før hun gjennomgikk adopsjonen. I tillegg er hun sint for at skuespilleren ikke tatt datteren med på besøk til hjemlandet.

- Min mor er veldig lei seg. På et punkt tenkte hun å prøve å finne en måte å få barnebarnet sitt tilbake på, men hun har ingen penger - så hun kan ikke, sier tanten.

Artikkelen vil helt klart ryste Brangelina, men venner av paret tror likevel at de tar nyheten med fatning.

- Angelina tror at Zahara er foreldreløs og at kvinnen som hevder å være hennes mor tar feil.

- Zahara var døden nær og full av sykdom, men Angelina reddet henne. Ifølge Angelina har hun og Zahara et bånd som knytter dem sammen for resten av livet, forteller vennene.

LES HER: - Angelina er gravid