VONDT VERRE: Charlie Sheen risikerer tre år bak murer. Nå kan han også miste foreldreretten. Foto: Stella Pictures
VONDT VERRE: Charlie Sheen risikerer tre år bak murer. Nå kan han også miste foreldreretten. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kan miste foreldreretten

Barnevernet skal ha rykket ut til skuespillerens hjem...

SEHER.NO: Problemene hoper seg opp for skuespilleren Charlie Sheen (44). 1. juledag angrep han kona, Brooke Mueller (32), og nå risikerer Sheen opptil tre år bak lås og slå.

Det hevdes at Sheen hadde brukt det narkotiske stoffet kokain før han gikk til angrep på kona, men voldsepisoden til tross, har Brooke flere ganger i etterkant uttalt at hun ønsker å gi kjærligheten til skuespilleren en ny sjanse.

Men nå har det gått fra vondt til verre i husstanden. Magasinet "Life and Style" melder om at barnevernet måtte rykke ut til parets hjem søndag kveld.

Det hevdes at situasjonen er svært ille, og at paret står i stor fare for å miste barna, tvillingene Bob og Max, som er litt under ett år gamle.

- Det ser virkelig dårlig ut nå. Ting går ikke bra med familien, hevder en kilde til magasinet.

Det spekuleres i om narkotika også denne gangen har noe med saken å gjøre, men foreløpig har det ikke blitt fastslått noe som helst. Kjendisbloggeren Perez Hilton viser sin støtte overfor barna.

- Stakkars barna. Vi håper virkelig for at alle er trygge og har det bra, skriver han på sin nettside.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Risikerer tre år i fengsel