- Kan man bli misunnelig på håret til en treåring?

Da Jessica Simpsons sønn Ace fylte år, var det datteren Maxwell som stakk av med oppmerksomheten.

FAMILIELYKKE: Familien på fire samlet seg for å feire bursdagen til lille Ace.  Foto: Skjermdump fra Instagram
FAMILIELYKKE: Familien på fire samlet seg for å feire bursdagen til lille Ace. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (34) pleier å være den som tar pusten fra alle, men det var andre boller da sønnen Ace Knute feiret toårsdagen sin denne uken.

Under den hyggelige familiebursdagen delte tobarnsmoren flere blinkskudd på Instagram-siden sin, der datteren Maxwell Drew (3) dukket opp flere ganger.

Den skjønne tulla ser ut til å ha arvet stjernemorens blonde lokker, og høster mye beundring for sitt lange, krøllete hår.

- Kan man bli misunnelig på håret til en treåring?, spør nettstedet US Weekly.

Treåringen lot krøllene henge over skuldrene med en tykk flette i front. Det er tydelig at både mor og datter er stolte over å være blondiner, for på t-skjorten til Maxwell var teksten «blond, blondere, blondest» trykket i fet skrift.

- Hun ligner bare mer og mer på moren sin for hver dag som går, skriver nettsiden TooFab.

Simspon la heller ikke skjul på at hun synes det er vemodig å se barna vokse opp. Til et bilde av bursdagsbarnet uttrykket hun tydelig sine følelser.

- 2 år allerede?! Kan vi bare stoppe tiden? Jeg elsker deg Ace Knute Johnson. Gratulerer med dagen, skrev hun til bildet.

Happy Birthday Ace #2

Et bilde publisert av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Giftet seg endelig

I fjor giftet Simpson seg med kjæresten gjennom fire år, Eric Johnson (35). De begynte å date våren 2010 og forlovet seg i november samme år.

De to påfølgende graviditetene til sangstjernen sørget imidlertid for at bryllupet ble utsatt to ganger.

- Jeg ser definitivt frem til den dagen jeg kan se ham i øynene og inngå den forpliktelsen vi begge virkelig lengter etter. Han må bare slutte med å gjøre meg gravid!, uttalte tobarnsmoren spøkefullt til People i 2013.

Dette ble ekteskap nummer to for både bruden og brudgommen. Hun var gift med artist Nick Lachey (40) fra 2002 til 2006, mens han var gift med stylisten Keri Johnson fra 2005 til 2010. Stjerneparet møttes da Eric Johnson var separert, men fortsatt gift juridisk sett.

LES OGSÅ: - Vi har gått fra hverandre for siste gang