PÅ EKSTREMDIETT: Den tidligere Robinson-deltakeren Cathrine Aschim har satt seg selv på ekstremdiett i et forsøk på gå til topps i sin første fitness-konkurranse noensinne. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
PÅ EKSTREMDIETT: Den tidligere Robinson-deltakeren Cathrine Aschim har satt seg selv på ekstremdiett i et forsøk på gå til topps i sin første fitness-konkurranse noensinne. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Kan Linni gå Birken, kan jeg gjøre dette

Nå satser Robinson-Cathrine på hardtrening og ekstremdiett for å nå det tøffe målet.

SEHER.NO:  Vanskeligheter med å ta til seg føde og den ekstreme temperaturen sørget for at Cathrine Aschim (27) måtte trekke seg fra TV3-realityserien «Robinson-ekspedisjonen» i 2008.

Likevel er ikke glamourmodellen redd for å sette seg selv på ekstremdiett foran sin neste utfordring: Å prøve å gå til topps i en fitness-konkurranse.

- Jeg har aldri gjort noe sånt som dette før, men da jeg fikk utfordringen, tenkte jeg «Kan Linni gå Birken, kan jeg gjøre dette», og meldte meg på i klassen «body fitness», sier hun til Seher.no.

At glamour-kollega Linni Meister ble tatt ut av årets Birkebeiner-løp på grunn av at hun gikk for sakte, skremmer ikke Cathrine.

Hun trener nå styrke og kondisjon fire ganger i uken for å få kroppen mest mulig i form før hun skal vise seg fram på scenen i Oslo Grand Prix 17. april.

I tillegg spiser hun kun kylling, ris og grønne grønnsaker for å få kroppen til å fremstå som best mulig for fitness-dommerne.
 
- Målet er å ha den mest tonete kroppen, og jeg er spent på hva jeg får til. Jeg drikker åtte liter vann om dagen, for så å kutte ned til ingenting dagen før konkurransen. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å reagere, men har heldigvis proffe folk til å hjelpe meg, sier hun.

Foreløpig vet hun ikke om hun kommer til å satse videre som fitness-utøver etter konkurransen.

- Vi får se hva som skjer. Uansett hvordan det går, skal vi i hvert fall ut og spise et ordentlig restaurantmåltid etter konkurransen, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Her blir Cathrine dynket i blod